Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.
2020.02.27. 08:27 |
2010-ben indult, kisebb nagyobb változtatással, de a kezdeti lelkesedéssel és a rá jellemző remek hangulattal 2020-ban is folytatódik az „AKTIV” Program Székesfehérváron. Az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára kiírt sorozat komoly hagyományokkal bír. Az elmúlt tíz évben kevés olyan kisiskolás volt Fehérváron, aki ne találkozott volna az ARAK játékos atlétikai sorozatával. Szabó Dániel és Mátó Sára gyerekként az osztálytársaikkal közösen már átélték az AKTIV versenyek hangulatát, a jubileumi 100. iskolai fordulóban a Széna Téri Általános Iskolában sokszoros magyar bajnokként illetve országos csúcstartóként gratuláltak a jövő tehetségeinek.

Az eseményről itt látható összefoglaló.

Sport

 1. Kellemes focimatiné az agárdi Parkerdőben: továbbjutott a Vidi a Magyar Kupában

  A tavaly még megyei első osztályban, jelenleg pedig az NB III-ban szereplő Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen játszott az agárdi Parkerdőben a MOL Fehérvár FC. A Magyar Kupában a harminckét közé jutás volt a tét. Mindkét félidőben két gólt szerezve jutott tovább az esélyesebb fehérvári csapat.

  2020.10.28.
 2. Ping-pong - dupla fordulót játszott a Honvéd Szondi az Extra Ligában

  Az asztalitenisz Extra Liga hatodik fordulójában a székesfehérvári Honvéd Szondi a rivális Szegediekhez látogatott. A párharc elején a hazai csapat előnyt szerzett, ugyanis döntő szettben, 3:2-re megverték a kitűnő Jakab Gábor-Zombori Dávid duót.

  2020.10.27.
 3. Így pótol az Alba, decemberben nyolc meccs is vár a kosarasokra

  A koronavírus miatt eddig egyetlen mérkőzést sem játszott a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvár. A csapat elkezdhette az edzéseket, miután a játékosok kikerültek a karanténból. Most azt is nyilvánosságra hozták, mikor lesznek az elhalasztott, illetve további mérkőzések.

  2020.10.27.
 4. Francia játékosai góljaival nyert a Vidi, továbbra is veretlen és üldözi a Fradit

  Mezőkövesden teljesen egyoldalú első félidőt láthattak a szurkolók, de a MOL Fehérvár mezőnyfölénye csak egy gólt eredményezett szünetig, Nego fejjel volt eredményes. A második félidőben a hazaiaknak is akadtak lehetőségeik, a hajrában két 11-es gólt láthattunk, végül eggyel nyert a Vidi. A következő fordulóban jön a Ferencváros elleni rangadó.

  2020.10.25.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak