Sóstói Sportnap - szabadidős programokkal várnak mindenkit november 10-én

Lesz lépcsőfutó verseny és kerengő futás a felnőtteknek, a gyerekeknek pedig roller, görkori és kismotoros futamot rendeznek. A november 10-i Sóstói Sportnapra a belépés, de a lépcsőfutó versenyen és a kerengő futáson, jelképes 200 Ft-os nevezési díjjal lehet indulni, amit jótékony célra fordítanak a szervezők.
2018.11.09. 07:50 |

Már csak néhány nap választja el a Sóstói Stadiont attól, hogy rendelkezzen a működéshez szükséges használatbavételi engedélyekkel, azonban mielőtt sor kerülhet az első futballmérkőzésre, Székesfehérvár Önkormányzata szeretné minél több alkalommal, változatos programokkal bemutatni az új létesítményt a város közösségének.

A stadion megnyitója előtti felvezetőprogramokra, melyek az épület multifunkcionalitását is hivatottak bemutatni, a szervezők kortól és nemtől függetlenül várják az érdeklődőket.

A hagyományteremtő sportnap programjairól Mészáros Attila alpolgármester és Csóra Renáta, a rendezvény társszervezője tartott sajtótájékoztatót.

Nagyon közel vagyunk hozzá, hogy megkapja a stadion használatbavételi engedélyét az önkormányzat, ezt követően pedig szeretnénk néhány felvezető programot tartani az első mérkőzés előtt - mondta Mészáros Attila. "Egyértelmű, hogy egy sportlétesítményben az egyik legmegfelelőbb program egy sportnap! Ezt pedig november 10-én, szombaton rendezzük meg. Tudjuk, hogy munkanap, de ezúttal a legfiatalabbakat, vagyis az iskolásokat, óvodások szeretnénk elsősorban megszólítani a rendezvénnyel – persze szeretettel várjuk a felnőtteket is. Hiszek benne, hogy egy nagyon jó hangulatú nap lesz! Szeretnénk, ha minél többen ellátogatnának a Sóstói Stadionba november 10-én, regisztrálni előzetesen, és a helyszínen is lehet majd."

Színes sportprogramokkal várunk mindenkit! - hívta a fehérváriakat Csóra Renáta a sportnapra. "Az ovisoknak, iskolásoknak a belső kerengőben roller, görkorcsolya, és kismotoros versenyt rendezünk, míg a felnőtteket lépcsőfutóversennyel, illetve futóversennyel várjuk. Azt hiszem, nagyon izgalmas szombat vár ránk!"

Fehérvári színes

 1. Hallottad? Láttad? - kedd éjfélig lehet szavazni a diákújságírók munkáira

  Lezárult a felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak meghirdetett Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! pályázat. A sokszínű írások között színházi, sporttal vagy az iskolával kapcsolatos cikkek, interjúk is születtek. A #Székesfehérvár szlogennel elküldött írásokra a Táska Rádió oldalán lehet szavazni. 

  2019.03.21.
 2. Az Ezredéves Iskola kisdiákjai jártak a MOL Aréna Sóstón

  Az egykori fehérvári futball-legenda, válogatott játékos, Tieber László kezdeményezésére a MOL Vidi FC-nél jártak az Ezredéves Speciális Szakiskola egykori és jelenlegi tanulói. A látogatás alkalmával a klub hajdani játékosai körbevezették a gyerekeket a megújult MOL Aréna Sóstói Stadionban.

  2019.03.21.
 3. TeSzedd! - Székesfehérváron négy helyszínen lehet csatlakozni az akcióhoz

  Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb önkéntes megmozdulását, a TeSzedd! szemétgyűjtési akciót. A tavaszi „nagytakarításhoz” számos székesfehérvári csoport is csatlakozott, így a március 21 és 23 között önkéntes alapon tehet majd bárki azért, hogy tisztábbá varázsolja a város környezetét.

  2019.03.21.
 4. Viharos, kajakos feketesügér peca a Csónakázó-tavon

  A napokban Székesfehérvárra, a Csónakázó tóra látogatott a kajakpeca.hu. A tavon kizárólag pergetni lehet, ráadásul partról, ezért is voltak kíváncsiak, hogy vajon a vízről, kajakból, illetve csónakból mit tudnak összehozni. A viharos szél, a szemerkélő eső, és a masszív hidegfront ellenére is sikeres volt a pecázás.

  2019.03.20.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek