Negyedik alkalommal báloztak együtt a székesfehérvári gólyák

Szelfigép, bálkirálynő- és bálkirályválasztás, egy napra szóló alkalmi "esketés", különleges hátterekkel készült greenbox-fotózás, valamint a Blahalouisiana zenekar, a Fantom zenekar és DJ Juhász Laci tették emlékezetessé idén a Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált. 
2019.11.08. 23:07 |

A város a Hallgatói Tanáccsal, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusával, a Kodolányi János Egyetemmel és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karával együttműködve már negyedik alkalommal várta a Székesfehérváron tanuló gólyákat és régebb óta gólyákat a fergeteges hangulatú Összegyetemi Gólyabálra, melyet idén a MOL Aréna Sóstóban rendeztek.

Pénteken este közel kétszáz elegáns öltönybe öltözött úr és csinos koktélruhát viselő fiatal hölgy töltötte meg a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermét a IV. Székesfehérvári Összegyetemi Gólyabál ünnepélyes megnyitóján.

A város nevében Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Beszédében örömét fejezte ki, hogy a városban működő felsőoktatási intézmények hallgatói létszáma évről évre egyre nő: „Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara, a Kodolányi János Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa magas színvonalú oktatása mellett természetesen tudjuk, hogy az egyetemi élet nemcsak a zh-kból és tanulásból áll, hanem pezsgő hallgatói életből is.

Ehhez hozzájárulva rendezzük meg minden évben a felsőoktatási sportnapot, a gólyatúrát, valamint a gólyabálokat is.” Az alpolgármester köszöntőjében kiemelte a Hallgatói Tanács áldozatos munkáját, valamint jó szórakozást kívánt a fiataloknak a ma estéhez. A bálozókat köszöntötte Holl Nándor János, a Székesfehérvári Hallgatói Tanács elnöke is.

A köszöntők után a hallgatók kívánsága is teljesült, ugyanis a Blahalousiana zenekar csapott a húrok közé és táncoltatta meg fergeteges koncertjével a gólyákat. A MOL Aréna Sóstó csodálatos panorámát nyújtó rendezvénytermében a buli moldvai dallamokkal folytatódott, majd a Fantom zenekar és DJ Juhász Laci húzta a talpalávalót. Természetesen a hagyományos bálkirály- és bálkirálynő-választás, greenboxos-fotózás, alkalmi „esketés” és a tombola sem hiányzott a báli palettáról.

Fehérvári színes

 1. Rajzfilmünnep ingyenes vetítésekkel a Barátság Moziban

  November 15. és 17. között hetedik alkalommal rendezik meg hazánkban az Országos Rajzfilmünnepet, amelynek keretében közel 120 intézményben nézhetnek rajz- és animációs filmeket kicsik és nagyok. A népszerű, a közönség számára ingyenesen látogatható eseményhez idén is csatlakozott a fehérvári Barátság mozi, az Animono Animációsfilm-készítő Műhely pedig ekkor rendezi meg az Animóka kreatív családi napot a Művészetek Házában.

  2019.11.11.
 2. Szent Márton-napi ünnepség hétfőn a Fehérvári Polgárok Egyesületével

  A Fehérvári Polgárok Egyesülete új helyszínen, a Szent István Király Hitoktatási és Művelődési Házban viszi tovább Szent Márton ünnepének hagyományát. Az idei ünnepre november 11-én hétfőn 13 órától kerül sor, a rendezvényen lesz ismeretterjesztő előadás, új bor és ludaskása kóstolás és népzenei koncert is.

  2019.11.10.
 3. Mintegy kétszáz cserkész vett részt a IV. kerület adventi kézműves-regös hétvégéjén

  Mintegy kétszáz cserkész vett részt a IV. Cserkészkerület adventi kézműves-regös hétvégéjén, szombaton, Székesfehérváron, a Kodály Zoltán Általános Iskolában. A Wathay Ferenc Cserkészcsapat szervezésében megvalósuló nagyszabású eseményre a kerület három megyéjéből - Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém - érkezett cserkészeket Fehérvár alpolgármestere is köszöntötte.

  2019.11.09.
 4. Negyedik alkalommal báloztak együtt a székesfehérvári gólyák

  Szelfigép, bálkirálynő- és bálkirályválasztás, egy napra szóló alkalmi "esketés", különleges hátterekkel készült greenbox-fotózás, valamint a Blahalouisiana zenekar, a Fantom zenekar és DJ Juhász Laci tették emlékezetessé idén a Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált. 

  2019.11.08.

Balett

Eseménynaptár

2019. November
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek