Négy mérkőzésen lesznek érintettek a hétvégén a fehérvári csapatok

A hétvégén négy mérkőzésen kell helytállniuk Székesfehérvár élvonalbeli csapatainak. A labdarúgás, a kosárlabda, a kézilabda, a röplabda mérkőzések jelentik a kínálatot, de itthon csak a MOL Fehérvár FC legénysége lesz látható.
2023.03.17. 14:07 |
Négy mérkőzésen lesznek érintettek a hétvégén a fehérvári csapatok

A MOL Fehérvár FC szombaton, 19.45 órakor kezd a Budapest Honvéd FC ellen.

Jelenleg a fővárosiak állnak jobban, a 10. helyen tanyáznak 25 ponttal, megelőzve a 11. Mol Fehérvár FC-t. A Vidi 24 ponttal rendelkezik jelenleg, hazai győzelem esetén helyet cserél a két együttes. A Vidi játékosállománya sokkal jobb, mint a Honvédé, remélhetőleg az új mester, a lengyel-svéd Bartosz Grzelak irányításával győztesen hagyják el a játékteret a fehérváriak.

Az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdázói szombaton, 18 órakor Debrecenben a DEAC vendégei lesznek.

A DEAC a gyenge kezdés után alaposan feljavult, de az Alba is az edzőváltás óta csak győzött. Alighanem jó mérkőzést játszanak a felek, az Arconic-Alba Fehérvárnak nyerni kellene ahhoz, hogy a legjobb 4 között zárják az alapszakaszt. Az utolsó két fordulóban előbb a Szolnokot, aztán a Falco Szombathely társulatát fogadják az Alba Regia Sportcentrumban, ami két nehéz csata lesz. Persze azok is nyerhetők, de a debreceni sikerrel az Alba megerősítheti kedvező pozícióját.

A másik Alba Fehérvár, a KC, azaz a női kézilabdázók pénteken 18 órától Mosonmagyaróváron, a Motherson Mosonmagyaróvár KC otthonában lépnek parkettre.

A Mosonmagyaróváriak nagyon jók, a negyedik helyen állnak 20, míg a fehérváriak a hatodik pozícióját foglalják el 16 ponttal. Az osztrák határszéli csapat legutóbb Dunaújvárosban győzött 10 góllal, most otthon játszanak. Nehéz 60 perc vár Utasiékra, járjanak hát sikerrel!

A MÁV Előre SC-Foxconn legénysége az egyik csapat harmadik győzelméig tartó, a legjobb 4 közé jutásról döntő páros csata második meccsét vívja a Kecskemét RC otthonában, 18 órától.

Az első csatát a fehérváriak nyerték, jöhet a következő. Ami nem lesz egyszerű, de nem lehetetlen!