Vidi - Fradi: kedden lesz Juhász Roland és Vinícius búcsúmérkőzése a MOL Aréna Sóstóban

Különleges nap lesz a szezon utolsó hazai mérkőzése a MOL Aréna Sóstóban június 23-án, kedden. A 18:55-kor kezdődő összecsapáson utoljára láthatjuk Vidi-mezben a karrierje utolsó hazai mérkőzésén pályára lépő Juhász Rolandot és a 9 év után elköszönő Vinícius Paulót. A jegyvásárlás részleteiről a klubhonlapon tájékozódhat.
2020.06.22. 11:04 |

16:30-órától ételudvarral és szurkolói zónával is várják a látogatókat a stadion előtt a Csíkvári úton, akik a stadionon belül is számos szórakoztató program közül választhatnak majd.

A Vidi Múzeum is újra kitárjai kapuit a látogatók előtt kedden, az állandó kiállítás mellett egy különleges Juhász Roland mezgyűjteménnyel is találkozhatnak a szurkolók 10 órától.

Sport

 1. Vége a szavazásnak: Loic Negoé az elmúlt évtized legszebb Vidi-gólja

  Honlapján szavaztatta meg szurkolóit a fehérvái futballklub, hogy melyik volt az elmúlt tíz év legszebb, Vidi-játékos által szerzett gólja. Minden évből több gólra is lehetett szavazni két hónapon át, az egyes évek "győztesei" jutottak a döntőbe. Itt aztán újabb szavazás alapján kiderült, hogy a Chelsea elleni Európa-liga csoportmeccsen született Nego-bomba volt a Vidi-szurkolók kedvence.

  2020.07.03.
 2. EB-selejtezőre készül Fehérváron a női kosárlabda-válogatott

  Székely Norbert szövetségi kapitány vezetésével a hollandok elleni, novemberi, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készül Székesfehérváron a női kosárlabda-válogatott. A keretben van sérülésből felépült, és éppen klub nélküli játékos is, a lényeg most az összetartás. A hétfőn kezdődött edzőtábor négy héten át tart az MKOSZ edzőközpontjában.

  2020.06.30.
 3. Jégkorong Erste Liga - finn edző irányítja a Fehérvári Titánokat

  A finn Kasper Vuorinent nevezték ki a jégkorong Erste Ligában szereplő Fehérvári Titánok edzőjének. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékoséveit Finnországban töltő tréner aktív pályafutását 2007-ben fejezte be.

  2020.06.30.
 4. Triatlon - világsztárok és érmek a Deseda-tó partján

  A hazai triatlon egyik meghatározó helyszínén, a kaposvári Deseda-tó partján került megrendezésre az idei szezon első megmérettetése. A múlt héten kirobbant nyári hőség nem állta útját a Family Tree Triatlon SE sportolóinak sem, az egyesület versenyzői szép eredményekkel zártak Somogyban.

  2020.06.29.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak