Újra lesz EB-terasz a Sóstói Stadion mellett - street food kínálat és hideg italok is várják a szurkolókat

Június 14-én, pénteken kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, amelynek eseményeit folyamatosan nyomon követhetik majd a szurkolók a Sóstói Stadion melletti EB-teraszon.
2024.06.12. 15:04 |
Újra lesz EB-terasz a Sóstói Stadion mellett - street food kínálat és hideg italok is várják a szurkolókat

Minden meccsnapon 14 órától várják a szurkolókat, akik a nappal is kiválóan látható, közel harminc négyzetméteres LED-falon nézhetik az összecsapásokat.

A rendezvény szabadtéri, ám nagyméretű ernyőkkel biztosítják a vendégek számára, hogy az időjárástól is viszonylagosan védve, de azért szabad ég alatt követhessék a sporteseményt. A programok idején végig nyitva lesz az Aréna terasz, ahol streetfood ételekkel, csapolt sör és üdítő kínálattal várnak mindenkit.

A magyar nemzeti tizenegy meccsei előtt meglepetésprogramokkal is készülnek a szervezők.

Fehérvári színes

 1. Érdemes időben jelentkezni

  Két hete lehet jelentkezni a XIX. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra, de a főzőhelyek fele már elkelt. A céges csomagok zöme is gazdára talált már, de az arany fokozatú támogatói csomag – amelynek megvásárlója egyben a színpad névadó szponzora is lesz – még kiadó. A népszerű közösségi eseményre augusztus 25-ig lehet regisztrálni.

  2024.07.15.
 2. Csicsergő a Felsővárosban

  A 0–3 éves korosztálynak szól a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Csicsergő foglalkozása, amely minden hónap harmadik szerdáján hívja a családokat zenés, játékos tornára a Felsővárosi Közösségi Házba. A foglalkozások ára 1200 forint, az alkalmakra előzetesen regisztrálni kell.

  2024.07.15.
 3. Animóka a Felsővárosban

  Animóka címmel szerveznek művésztábort augusztus 26-30-a között a Felsővárosi Alkotóházban és annak kertjében. A napközis tábor a 9-16 éves korosztálynak ajánlják, jelentkezni és a részvételi díjat befizetni július 31-ig lehet.

  2024.07.15.
 4. Szépkorúak kulturális seregszemléje

  A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) 2024-ben újra megrendezi a már hagyományos Szenior Ki mit tud? versenyt a Fejér vármegyei nyugdíjasok számára előadóművészet, valamint képző-, ipar- és népművészet kategóriákban. A színpadi produkciókból előválogatókat, a beérkezett műalkotásokból pedig kiállítását is rendeznek – végül pedig gálaműsort tartanak a legjobbakból.

  2024.07.14.