Tavaszi anya-lánya program szombaton Öreghegyen

Anyákat és lányaikat várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Öreghegyi Közösségi Házba a Helló, tavasz! programra – az esemény igazi csajos kikapcsolódást kínál az érkező vendégeknek április 6-án, szombaton délelőtt 9 órától. Stílus- és sminktanácsadás, arctorna, szelfipont, textil nyaklánc készítése és limonádé – ezek gondoskodnak majd a hangulatról.
2024.04.03. 10:36 |
Tavaszi anya-lánya program szombaton Öreghegyen

Helló, tavasz! címmel rendez anya-lánya workshopot az SZKKK: az eseményen pihenhetnek, szépülhetnek és hasznos tanácsokkal lehetnek gazdagabbak a hölgyek.

Biztosan minden hölggyel előfordult már, hogy nem érezte jól magát egy ruhában, vagy nem tetszett, amit a tükörben látott, ezért Pánczél Anikó stílustanácsadással látja el az érkező anyukákat és lányaikat április 6-án kilenc órától. Ha már tudják, milyen ruhadarabok vagy színek állnak jól, rátérhetnek a sminkelésre is, ugyanis fél tizenegytől Szollár Kaczú Beatrix sminktanácsadásával folytatódik a program az Öreghegyen.

Egész délelőtt lehetőség lesz az arctorna kipróbálására, hogy a bőr szépségéért, a ráncok eltűnéséért tegyenek, esetleg azok kialakulását előzhessék meg a jelenlévők.

Textil nyakláncot készíthetnek a kreatív hölgyek, mindemellé frissítőként pedig limonádét kínálnak a szervezők. A tavaszi hangulat, az anya-lánya program minősége garantált. A rendezvényre bármilyen korosztályú anya-lánya párosokat várnak a szervezők. A programra már váltható belépő EZEN az oldalon.