Újra zúg a hajrá Vidi! - színpompás show-val avatták fel a MOL Aréna Sóstót

Látványos ünnepséggel készült Székesfehérvár a Sóstói Stadion, vagy új nevén a MOL Aréna Sóstó avatójára, fellépett Pixa és a Wellhello, majd 400 fehérvári táncos varázsolt karneváli hangulatot. A Vidi három év után térhetett vissza otthonába. 
2018.11.21. 17:12 |

A látványos avató ceremónia két fehérvári kötődésű zenész fellépésével kezdődött, először Pixa, majd Fluor Tomi együttese, a Wellhello koncertezett az új stadionban.

A Wellhello a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös formációja. Nincs, aki ne ismerné slágereiket: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt mar igy”, „Emlékszem, Sopronban”. A duó kétszer nyert Fonogram-díjat, van Comet Gömbjük a két VIVA Chart show első helyük mellett.

Ezt követően négyszáz fehérvári táncos lépett a pályára, valamennyien fehérvári táncegyesület fiataljai. A látványos koreográfiát 3D vetítés követte, megelevenedett a klub és a stadion története.

Ezt követően Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a stadion közönségét újra itthon a Sóstón, itthon Fehérváron.

Köszönetet mondott a megértésért és türelemért a fehérváriaknak és köszönetet mondott a kormány támogatásáért is, amelynek segítségével nemcsak a stadion újult meg, hanem megmentették a Sóstó 218 hektáros természetvédelmi területét, és komplett városrészi rehabilitáció valósult meg Maroshegyen új utakkal, járdákkal. 

A polgármesteri köszöntő után ismét Pixáé volt a gyep, aki évekig zenei producerként tevékenykedett Fluor és SP albumain, és együtt dolgozott a magyar rapszcéna nagyjából összes kiemelkedő előadójával. Ezt követően pedig már az esti mérkőzésre hangoltak a szurkolók.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak