Stadiontúra lesz a MOL Aréna Sóstóban Vidi-legendákkal

Október 16-án pénteken 16 órától megújult stadiontúra során a Sóstó Látogatóközpont szakvezetői segítségével betekinthetünk a klub életébe, megtudhatjuk, hogyan működik a MOL Aréna Sóstó a mindennapokban és felfedezhetjük a komplexumot.
2020.10.11. 17:50 |

A túra részeként egy kisfilmet is megnézhetnek az érdeklődők, amelyben a klub történelmi pillanatait láthatják, illetve a kulisszák mögé is betekinthetnek a saját nevelésű Vidi középpályás, Géresi Krisztián idegenvezetésével.

A túra keretében megtekinthetjük a Vidi Múzeumot is, ahol feltárul a klub múltja, valamint találkozhatunk a klub két legendájával, Szabó Józseffel és Németh Jánossal is

Minden stadiontúra-látogató jogosult látogatói jegyének felmutatásával 20% kedvezménnyel vásárolni 2 db jegyet a MOL Fehérvár FC hazai mérkőzésének bármelyikére 2020.12.14-ig.

Sport

 1. Junior toborzót tart hétvégén a Fehérvár Enthroners

  Junior korosztályába várja a jelentkezőket a székesfehérvári amerikai futball-csapat. Október 25-én vasárnap 15 órától 17 óráig a Takarodó úti stadionban próbálhatják ki magukat a fiatalok a Fehérvár Enthroners toborzóján.

  2020.10.20.
 2. Új időpontban a Vidi-Fradi, egy nappal korábban játsszák a rangadót

  Október 31-én, 19.30-kor rendezik a MOL Aréna Sóstóban a MOL Fehérvár - Ferencváros bajnoki rangadót. Eredetileg november 1-re, mindenszentek napjára volt kiírva a meccs, ezzel kapcsolatban aggodalmának adott hangot Cser-Palkovics András polgármester. Az MLSZ most határozott az új időpontról.

  2020.10.19.
 3. Két győzelem, egy vereség - remekül játszottak a fehérvári rögbis lányok

  Edző nélkül is jól szerepelt a Fehérvár Rugby Club női csapata. Míg a hölgyek Nagykőrösön a 3. női fordulón szerepeltek addig edzőjük Gyolcsos Ferenc edző a Masters Országos bajnokságon vett részt, ahol súlycsoportjában országos csúcsot ért el lökésben.

  2020.10.19.
 4. Remek kezdés, izgalmas folytatás, Volán-győzelem a Bolzano ellen

  Először léphetett teljes kerettel hazai jégre a Hydro Fehérvár AV19, és remek meccsen szerezte meg a három pontot. Amilyen gyorsan sikerült háromgólos előnyt építeni, olyan gyorsan le is adták a fehérváriak, de ezután újra elmentek kettővel. A hajrá izgalmai közepette még szépített a Bolzano, a vége 5-4-es Volán-siker lett.

  2020.10.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak