MOL Aréna Sóstó lesz a neve a stadionnak

Szerdán délelőtt közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a MOL tovább folytatja a Vidi szponzorálását. A stadion neve MOL Aréna Sóstó lesz. Az erről szóló sajtótájékoztatón kiemelték, hogy a beruházással együtt meg lehetett menteni a 213 hektáros Sóstó Természetvédelmi Területet és megannyi út, járda és parkoló épült és megújult a Sóstó környékén.
2018.11.21. 11:31 |

Sokan és nagyon régóta vártunk erre a pillanatra, ami remélem szép élmény lesz mindannyiunknak – mondta Cser-Palkovics András polgármester. Megköszönte Magyarország Kormányának, hogy segítséget és támogatást nyújtott ahhoz, hogy megújulhatott a stadion számos egyéb fejlesztéssel együtt. Kiemelte, hogy a beruházással együtt meg tudtuk menteni a 213 hektáros Sóstó Természetvédelmi Területet. „Szeretném megköszönni a szurkolóknak a megértést, de bízom abban, hogy az eredményt látva megérte a várakozás. A klubnak pedig, hogy ebben a közel három évben is fejlődött, hiszen egy olyan csapat tér vissza a Sóstóra, mely a nemzetközi szerepléseiben is nagyon jól teljesít.”

Fehérvár polgármestere köszönetet mondott továbbá a MOL-nak, hogy a város számára kiemelten fontos közösségi ügy mellé állt. „Fontos kiemelni, hogy közép-Európa egyik legnagyobb vállalata döntött úgy, hogy Fehérvári csapatot karol fel, ami remélhetőleg egy igazi win-win szituáció lesz, melyből a város közössége profitál a legtöbbet.”

Ratatics Péter, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója arról beszélt, hogy a közös együttműködést és erőforrásokat szeretnénk továbbra is folytatni és a csapat szponzorációja mellett sikerült megállapodni abban, hogy MOL Aréna Sóstó lesz a stadion neve. Nagyvállalatok tekintetében megszokott ez a fajta sport szponzoráció, ami nem csak gazdasági, hanem érzelmi kérdés is – mondta. „A Vidiben 10 éve, amikor a közös munkát elkezdtük láttuk azt a profizmust, hogy hosszú távú építkezés kezdődik. Hajrá, Vidi, Hajrá, MOL Vidi!” - zárta szavait a vállalat vezérigazgatója.

Balogh Attila, a MOL Vidi ügyvezetője kiemelte, hogy minket is nagy örömmel tölt el, hogy hátrom év után hazatérhet a csapat Fehérvárra a saját stadionjába. Megköszönte Fehérvár önkormányzatának azt a támogatást és erőfeszítést, amit a fejlesztés kapcsán véghez vitt, továbbá azt, hogy a munka során a lehetőségekhez mérten mindig figyelembe vették a csapat kéréseit. ”Reméljük sportsikereinkkel ki tudjuk szolgálni a magas elvárást."

Sport

 1. Pakson is nyert a MOL Fehérvár, amely továbbra is makulátlan mérleggel vezeti a bajnokságot

  A zsinórban negyedik bajnokiján eredményes Futács és fehérvári színekben első gólját szerző Petrjak góljával verte a Vidi a Paksot. A 2-0-ra lehozott meccshez Kovácsik Ádám parádés teljesítménye is kellett, a hajrában nagyokat védett a válogatott kapus. A MOL Fehérvár száz százalékos teljesítménnyel továbbra is a tabella élén áll.

  2019.08.24.
 2. Magyar siker a Kiskút Tenisz Klub nemzetközi junior tornáján

  Rangos, színvonalas nemzetközi kettes besorolású junior tenisztornának adott otthont az elmúlt héten a Kiskút Tenisz Klub. A torna döntőit szombaton rendezték, egyesben a fiúknál Fajta Péter nagyszerűen menetelt a fináléig, ahol szintén nem talált legyőzőre, így a fiatal magyar tehetség nyert a Viszló Transz Cupot.

  2019.08.24.
 3. Hegyi Barnabás-Harcsa Norbert magyar bajnoki címmérkőzés lesz szeptember 21-én

  Szeptember 21-én, a Kalászi Sportcsarnokban rendezi első őszi bokszgáláját a Felix Promotion International. A program gerincét presztízsküzdelmek adják, hiszen a magyar kedvencek egymás ellen lépnek szorítóba, két párharc ráadásul címmérkőzés lesz. - jelentette be honlapján Magyarország piacvezető ökölvívó-rendezvényszervező vállalkozása csütörtökön. Hegyi Barnabás Harcsa Norberttel vív középsúlyú magyar bajnoki címmérkőzést.

  2019.08.23.
 4. A Paks otthonába látogat a bajnokságban eddig hibátlan MOL Fehérvár FC szombaton

  Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a MOL Fehérvár FC a Paksi FC otthonába látogat. A találkozó augusztus 24-én, szombaton 18 órakor kezdődik. Online jegyvásárlás itt lehetséges A felnőtt jegyek elővételben 1200 forintba, meccsnapon a helyszínen 1400 forintba kerülnek. Diákok, nyugdíjasok és hölgyek elővételben 800 forintért, meccsnapon a helyszínen 1000 forintért vásárolhatnak belépőt.

  2019.08.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak