Megválasztották a nem képviselő bizottsági tagokat a rendkívüli közgyűlésen

Rendkívüli közgyűlést tartott csütörtökön reggel Székesfehérvár október 25-én megalakult képviselő-testülete. Az ülésen elfogadták a Szervezeti és Működési Szabályzatot és megválasztotta a testület a szakbizottságok nem képviselő tagjait, akik esküt is tettek a közgyűlésen.
2019.11.07. 11:06 |

Székesfehérvár polgármestere Cser-Palkovics András az ülés elején tájékoztatta a testületet, hogy Ráczné Földi Judit frakcióvezető bejelentette: megalakult a DK-JOBBIK-LMP-MINDENKI MAGYARORSZÁGA-MOMENTUM-MSZP-PÁRBESZÉD frakciója, melynek tagjai Barlabás András, Fazakas Attila és Márton Roland.

Az elfogadott és hatályba lépett Szervezeti és Működési Szabályzat értelmében megválasztotta a testület a bizottságok nem képviselő tagjait a rendkívüli Közgyűlésen. Példaértékűen tudtunk minden, az alakuláshoz szükséges strukturális kérdésben dönteni, ami a demokrácia ünnepe is – emelte ki az ülésen Cser-.Palkovics András polgármester. Fontosnak nevezte, hogy mindenki, aki Fehérváron szavazatot adott le annak megjelenjen a döntéshozatalban is a voksa.

Humán Közszolgálati Bizottság nem képviselő tagjai: Juhász Tamás, Keszei Endréné, Lánczos Róbert, Dr. Lukácsi József, Molnár Ferenc, Dr. Mikola József, Varga Imre Gáborné, Dr. Mihályi Mónika, Pintérné Varga Anna Mária, Dr. Boór Ferenc, Horváth Tancsa Ágnes.

Pénzügyi- Költségvetési és Jogi Bizottság nem képviselő tagjai: Bohosné Mihályi Katalin, Pethő Gábor, Dr. Szolnoki Róbert, Rédei Norbert, Kónyi-Kiss Botond.

Stratégiai Fejlesztési Bizottság nem képviselő tagjai: Békési Ferencné, Kiss Péter, Patik Ferenc, Németh László, Szabó László.

Városüzemeltetési Bizottság nem képviselő tagjai: Gyóni András, Dr. Radics József, Szilády Dezső, Ungváry Árpád, Tóth Nóra Tímea, Szabó Gábor.

Közlekedési ügyek tanácsnokának Barlabás Andrást választotta a testület, a közműszolgáltatási ügyek tanácsnoka pedig Fazakas Attila lett.

Közélet

Eseménynaptár

2020. Február
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek