Élményt adtak a gyermekotthonokban élő fiataloknak

Gyermekotthonban élő gyermekeknek szerveztek húsvéti programot magánszemélyek felajánlásából és kezdeményezésére a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. Varga Zsuzsa és Erőss Ákos évek óta szervez koncert élményeket a gyermekotthonokban lakó fiataloknak és az évek során többen csatlakoztak hozzájuk.
2019.04.13. 06:19 |

Varga Zsuzsa és Erőss Ákos hat éve tartja a kapcsolatot a gyerekekkel, és három éve szerveznek koncerteket a gyermekotthonban élő fiataloknak. „Voltunk többször a Prohászka-templomban, ahol Szent Martin-koncert is volt; legutóbb, karácsonykor a MOL Aréna Sóstó Rendezvényközpontjában tartott ünnepvárón Caramel lépett fel, most pedig az Irigy Hónaljmirigy ad koncertet a gyerekeknek. Az évek folyamán további támogatók is csatlakoztak a kezdeményezésünkhöz, aminek célja, hogy élményt adjunk a gyerekeknek. Nekünk három gyerekünk van, és azt gondolom, hogy ez a legnagyobb dolog, amit adhatunk a gyermekotthonban élő gyerekeknek.” – mondta Varga Zsuzsa.

A rendezvényt dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg, valamint Juhász Roland és Kovács István, a MOL Vidi FC labdarúgói is a gyerekekkel töltötték a délutánt, melyen az Irigy Hónaljmirigy adott koncertet.

„Szeretném megköszönni mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy karácsony után húsvétkor újra tudunk itt találkozni, és külön szeretném megköszönni a MOL Vidi FC-nek, valamint Rolandnak és Kokónak, hogy itt vannak velünk.” – mondta dr. Cser-Palkovics András polgármester. „A mostani összejövetel is azt a célt szolgálja, hogy élményt és mosolyt adjunk, nem elfelejtve, hogy keresztény hagyományainkban a húsvét a legnagyobb és legszentebb ünnep. Az ember élete, lelkiekben legalábbis egészen biztosan örök, akkor, ha szeretet tudunk egymásnak átadni. Engedjék meg, hogy külön megköszönjem Zsuzsának, családjának és minden támogatónak azt, hogy életre hívták ezt a kezdeményezést, lelkét és szívét adják e nagyszerű programnak.

Fehérvári színes

 1. Panorámabuszos és kisvonatos programok június utolsó hétvégéjén a Tourinformmal

  Június utolsó hétvégéjén újra panorámabuszos és kisvonatos programjainkra invitálja az érdeklődőket a Tourinform Iroda. A panorámabusszal gasztrokalandozásra és kultúrkalandra, a kisvonattal pedig  a Bory vár meglátogatására invitálnak.

  2019.06.17.
 2. Vásáry André operett és musical estje szerdán az Öreghegyi Közösségi Házban

  Június 19-én, szerdán Vásáry André operett és musical estjére kerül sor az Öreghegyi Közösségi Házban. A 20 órakor kezdődő esemény élő zenekarral és táncosok közreműködésével hallható és látható majd, a belépő 1500 forint.

  2019.06.17.
 3. Ismét horvát táncház lesz a Tököli Délszláv Táncegyüttes és a Kolo tagjaival

  Júnuis 17-én, hétfőn 17.30 órakor horvát táncház lesz a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Táncokat tanít Rodekné Blahó Márta, a tököli Délszláv Táncegyüttes vezetője, harmonikán közreműködik Halász László, a Kolo együttes vezetője. A belépés díjtalan.

  2019.06.17.
 4. Borsófesztivál és egészségnap a Feketehegy-Szárazréten

  Az idei Borsófesztivál volt már az ötödik a közösségi központ a Feketehegy-Szárazréten a gasztroudvarában. A Székesfehérvári Kertbarát Egyesület és A Szabadművelődés Háza közös programján bármilyen ételt lehetett főzni vagy sütni borsóból. A rendezvénnyel egyidőben tartották a városrészi egészségnapot, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal vártak minden korosztályt.

  2019.06.15.

Eseménynaptár

2019. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Webkamera


360 Fehérvár

Óvodai beiratkozás 2019.

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek