Hétvégi sport: jégkorongmérkőzés itthon, kézilabda idegenben

A hétvégén két esemény vár Székesfehérvár két sportegyesületére.  A labdarúgó forduló a válogatott szünet nem lesz e hétvégén sem, a kosárlabdázók még nem kezdték el a menetelésüket. A jégkorongozók itthon, a női kézilabdázók idegenben lehetnek sikeresek.
2022.09.23. 10:45 |
Hétvégi sport: jégkorongmérkőzés itthon, kézilabda idegenben

A Hydro Fehérvár AV19 együttese péntek este 19.15 órakor a Raktár utcai jégkorongcsarnokban először játszik ICEHL mecset az új szezonban, és mérkőzik a HK SZ Olimpija Ljubljana együttesével. A két társulat sok nagy csatát vívott eddig egymással, most folytatják a sort. A Hydro FAV19 két mérkőzés után 1 győzelemmel 1 vereséggel a hatodik, míg a szlovénok eddig csak egyszer léptek jégre, akkor vereséget szenvedtek. A hazai pálya, a remek fehérvári közönség, valamint a csapat a siker esetén ismét örülhet majd egymásnak!

A női kézilabda NB I-ban az Alba Fehérvár KC csapata Békéscsabára utazik és mérkőzik meg szombaton 18 órakor a Békéscsaba Előre NK Kft. együttesével. A két társulat az elmúlt két fordulóban mindkétszer alulmaradt, a fehérváriak két góllal kevesebbet kaptak, így ők állnak előrébb. Az utóbbi években a fehérváriak nyertek a Viharsarokban, tegyék azt most is!