Foci sem lesz - minden versenysorozatot leállított az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét. A döntés átmeneti, bizonytalan időre szól, az edzések megtartását sem javasolják.
2020.03.16. 15:56 |

Ahogy várható volt, a legtöbb bajnokság mintájára a labdarúgók sem folytatják a küzdelmeket. A koronavírus elleni küzdelemben hozott országos határozatokkal összhangban a labdarúgó-szövetség elnöksége úgy döntött, nem folytatódnak az égisze alatt zajló sorozatok. Így egyelőre szünetel az OTP Bank-liga, amelyben hétvégén zárt kapuk mögött játszották a 25. fordulót. A MOL Fehérvár 1-1-es döntetlenre végzett a Diósgyőr ellen, és a második helyet fogalja el a táblázaton, három ponttal a Ferencváros mögött. Az MLSZ szóvivője közölte, kérték a klubokat, hogy az edzésektől is tekintsenek el és teremtsék meg a lehetőséget, hogy a játékosok és sátbtagok otthon maradhassanak.

Európában már szinte az összes labdarúgó-bajnokságot felfüggesztették és a nemzetközi kupák sem folytatódnak egyelőre. Lapértesülések szerint szó van a nyári labdarúgó Európa-bajnokság elhalasztásáról is.

Sport

 1. Négy fehérvári játékos a bolgárok ellen készülő válogatott keretben

  Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette a labdarógó Európa-bajnoki pótselejtező bulgáriai elődöntőjére készülő magyar válogatott keretét. A mieink október 8-án játszanak Szófiában, ha továbbjutnak, utána hazai pályán mérkőzhetnek az EB-részvételért.A MOL Fehérvárból négy labdarúgó kapott meghívót a keretbe.

  2020.09.29.
 2. Bevette Ajkát az Alba Triatlon SE – az eddigi legnagyobb csapat utazott a ranglistaversenyre

  Nem rendeztek futamot Alba triatlonos induló nélkül vasárnap Ajkán a soros duatlon ranglista versenyen, mely amatőr kupa, és rövid távú országos bajnokság is volt egyben. A fehérvári klub színeiben összesen nem kevesebb mint huszonhét sportoló állt rajthoz az újonctól a veterán kategóriáig, akik ráadásul több érmet is bezsebeltek.

  2020.09.28.
 3. Bajnoki érmek az Ajka duatlonról - sikeresen szerepelt a Family Tree Triatlon SE

  Kimagasló eredménnyel zárta a Family Tree Triatlon SE a hétvégi ajkai duatlon versenyt. A fehérvári különítmény a legkisebbektől egészen a szeniorokig összesen tizenegy kategóriában indított versenyzőket a megmérettetésen.

  2020.09.28.
 4. Győzelemmel kezdték a bajnoki szezont a MÁV Előre férfi röplabdázói

  Hosszas várakozás után elrajtolt a fehérvári röplabdázók számára is a férfi NB I Liga alapszakasza, ráadásul győzelemmel mutatkozott be tétmérkőzésen az új vezetőedző, Gelencsér Balázs csapata. A 2. fordulóban a Sümegi RE-t fogadta a MÁV Előre-BERICAP és 3:0-ra felülmúlta.

  2020.09.28.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak