Foci sem lesz - minden versenysorozatot leállított az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét. A döntés átmeneti, bizonytalan időre szól, az edzések megtartását sem javasolják.
2020.03.16. 15:56 |

Ahogy várható volt, a legtöbb bajnokság mintájára a labdarúgók sem folytatják a küzdelmeket. A koronavírus elleni küzdelemben hozott országos határozatokkal összhangban a labdarúgó-szövetség elnöksége úgy döntött, nem folytatódnak az égisze alatt zajló sorozatok. Így egyelőre szünetel az OTP Bank-liga, amelyben hétvégén zárt kapuk mögött játszották a 25. fordulót. A MOL Fehérvár 1-1-es döntetlenre végzett a Diósgyőr ellen, és a második helyet fogalja el a táblázaton, három ponttal a Ferencváros mögött. Az MLSZ szóvivője közölte, kérték a klubokat, hogy az edzésektől is tekintsenek el és teremtsék meg a lehetőséget, hogy a játékosok és sátbtagok otthon maradhassanak.

Európában már szinte az összes labdarúgó-bajnokságot felfüggesztették és a nemzetközi kupák sem folytatódnak egyelőre. Lapértesülések szerint szó van a nyári labdarúgó Európa-bajnokság elhalasztásáról is.

Sport

 1. 18 millió forint adomány a koronavírus-járvány elleni védekezésre a Viditől

  A koronavírus okozta járvány elleni harc mindenkitől áldozatot követel, azonban vitán felül áll, hogy az igazi hősök ezekben a hetekben az egészségügyi intézményekben dolgozók és a védekezésben aktívan résztvevő honfitársaink. A MOL Fehérvár labdarúgói, a szakmai stáb tagjai és a klub alkalmazottai közösen próbálnak segíteni.

  2020.04.03.
 2. A röplabdázók a következő szezonra készülnek

  A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag teljesen megállt a sportélet hazánkban. Ez alól nem kivétel a MÁV Előre Sport Club röplabda szakosztálya sem. A kialakult, nem éppen örömteli helyzethez mindenki igyekszik alkalmazkodni.

  2020.04.02.
 3. Jövő nyáron lesz az elhalasztott tokiói olimpia

  Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia - jelentette be hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Japán sajtóértesülések szerint a szervezőbizottság vezető testületének hétfői ülése után erről az időpontról állapodott meg egymással a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Tokió városa és a japán kormány.

  2020.03.30.
 4. Demeter Bence: kibírom az egy év halasztást

  A tokiói kvótás öttusázó, Demeter Bence pályafutásának nem vet véget az olimpia elhalasztása, ám felkészülését megnehezíti a világkupák törlése. Demeter Bence szerint komolyabb felkészülés, csak akkor kezdődhet, ha véget ér a járvány, és a versenyeknek lesz kitűzött időpontjuk, amihez a formát lehet igazítani.

  2020.03.30.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak