Kiállítás, hajrágólok, döntetlen - nem bírt egymással a Vidi és a DVTK

Az utolsó húsz percben emberhátrányban játszott a MOL Fehérvár, mégis vezetést szerzett a 88. percben. A Diósgyőr két minutummal később egyenlíteni tudott Sóstón, és kiharcolta a döntetlent a zárt kapus mérkőzésen.
2020.03.14. 21:47 |

A hétközi Magyar Kupa-meccs után szombat este már szurkolók nélkül rendezték az NBI-ben (is) a mérkőzéseket. Az első játékrészben a Vidi alakított ki több helyzetet, Petrjak már az első percben veszélyeztetett, Stopira fejese is ígéretes volt, Nikolics ziccerénél, pedig a gólvonal előttről szabadított fel a vendég védő. Hodzic és Houri is megkínálta Danilovic kapust, de gól nem esett.

A helyzetkihasználás a fordulás után sem javult - egyik félnél sem.10 perc után ismét Hodzic került nagy helyzetbe, ezúttal is mentettek a vendégek. A 60. percben Ivanovski került ziccerbe, de Kovácsik parádésan védett. Nem sokkal később egy szabadrúgásnál kellett tornáznia a Vidi hálóőrének, az ellenfél kapusának pedig Petrjak adott munkát. A 69. percben Funsho Bamgboye második sárga lapját is megkapta, ezzel emberhátrányba került a Vidi, ám a 88. percben 10 emberrel is sikerült megszereznie a vezetést! Szerencse is kellett hozzá és persze Nego kvalitásai, a magyar-francia játékos 13 méterről lőtt a kapuba! Sokáig nem örülhettünk, mivel két perc múlva egy szabadrúgásnál a felső kapufáról visszavágódó labdát Tabakovic a gólvonal mögé küldte.

MOL Fehérvár FC - DVTK 1-1 (0-0)

MOL Fehérvár: Kovácsik - Nego, Musliu, Stopira, Hangya - Houri, Pátkai - Funsho, Hodzic (Futács), Petrjak (Milanov) - Nikolics (Elek).

Gólszerző: Nego, ill. Tabakovic.

Sport

 1. 18 millió forint adomány a koronavírus-járvány elleni védekezésre a Viditől

  A koronavírus okozta járvány elleni harc mindenkitől áldozatot követel, azonban vitán felül áll, hogy az igazi hősök ezekben a hetekben az egészségügyi intézményekben dolgozók és a védekezésben aktívan résztvevő honfitársaink. A MOL Fehérvár labdarúgói, a szakmai stáb tagjai és a klub alkalmazottai közösen próbálnak segíteni.

  2020.04.03.
 2. A röplabdázók a következő szezonra készülnek

  A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag teljesen megállt a sportélet hazánkban. Ez alól nem kivétel a MÁV Előre Sport Club röplabda szakosztálya sem. A kialakult, nem éppen örömteli helyzethez mindenki igyekszik alkalmazkodni.

  2020.04.02.
 3. Jövő nyáron lesz az elhalasztott tokiói olimpia

  Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia - jelentette be hétfőn a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Japán sajtóértesülések szerint a szervezőbizottság vezető testületének hétfői ülése után erről az időpontról állapodott meg egymással a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Tokió városa és a japán kormány.

  2020.03.30.
 4. Demeter Bence: kibírom az egy év halasztást

  A tokiói kvótás öttusázó, Demeter Bence pályafutásának nem vet véget az olimpia elhalasztása, ám felkészülését megnehezíti a világkupák törlése. Demeter Bence szerint komolyabb felkészülés, csak akkor kezdődhet, ha véget ér a járvány, és a versenyeknek lesz kitűzött időpontjuk, amihez a formát lehet igazítani.

  2020.03.30.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak