Focis programokkal és Szoboszlai Dominikkal várták a családokat a Főnix Parkba

Igazi családi focis programra hívta fehérváriakat a Telekomosok Fesztiválja a Főnix Parkba, ahol mindenki felhőtlenül jól érezhette magát. Délelőtt az I.Tuning kupa küzdelmei zajlottak U7-es és U9-es korosztályban, délután pedig a hazatérő Szoboszlai Dominikkal találkozhattak a résztvevők.
2024.07.05. 20:58 |
Focis programokkal és Szoboszlai Dominikkal várták a családokat a Főnix Parkba

A Telekomosok Fesztiválja második állomásán a székesfehérvári Főnix Parkba várták a családokat focis programokkal, délután pedig megérkezett a fesztivál sztárvendége, Szoboszlai Dominik is.

Hamisítatlan családi sportnapot rendeztek pénteken a Főnix Parkban. Délelőtt a meghívott csapatok az I. Tuning Kupán mérhették össze tudásukat. Az U7-es kategóriában a Főnix Gold FC csapata végzett az élen hibátlan teljesítménnyel, 4 meccsen 41-1-es gólkülönbséggel. Az ezüstérmes a Móri SE, a bronzérmes pedig az Enyingi VSE lett. Az U9-es kategória is főnixes sikert hozott, itt is impozáns, 39-3-as gólkülönbséget regisztráltak a Főnix javára. Délután a díjakat a Szoboszlai Dominik adta át a csapatoknak, és a különdíjas játékosoknak. Szoboszlai Dominik pénteken gyakorlatilag hazatért Székesfehérvárra, hiszen a szintén válogatott Csoboth Kevinnel és Bolla Bendedúzzal együtt meghatározó éveket töltött a székesfehérvári Főnix utánpótlás műhelyében.

A nézők a szurkolás izgalmai mellett az élő csocsót, a darts focit, a Teqballt, a sebességmérőt és a pontrúgó kaput is kipróbálhatták. A Tuning kupa díjátadója után pedig a gyerekek közös edzésen vehettek részt Szoboszlai Dominikkal, ami életre szóló élményt jelentett számukra.