Családi perpatvar - játéktesztelés a Hetedhétben

„Kipróbálnád magad, milyen karakter lennél a XIX. században?” – a Hetedhét Játékmúzeum fiatal felnőtt és tini tesztelőket keres a Családi perpatvar elnevezésű játékhoz. Az első időpont jövő hétfő, amire e-mailben várják a jelentkezéseket.
2021.05.26. 09:11 |
Családi perpatvar - játéktesztelés a Hetedhétben

Fiatal felnőtt és tini tesztelőket keres a Hetedhét Játékmúzeum egy a Moskovszky-gyűjteményhez kapcsolódó játékhoz.

„Kipróbálnád magad, milyen karakter lennél a XIX. században? Itt a lehetőség!” - a Családi perpatvar elnevezésű játék egy XIX. századi textilgyáros család történetét követi nyomon, a fiatalok korabeli kihívásait végigjárva.

A két tesztelés május 31-én és június 7-én, hétfői napokon 14 órakor kezdődik: maximum 2 órát vesz igénybe, okostelefonra és védettségi igazolványra lesz szükség, a helyszíne pedig a Játékmúzeum. Jelentkezni e-mailben lehet a veszeli.dorottya@szikm.hu címre, a tárgyban feltüntetve „Moskovszky – Családi perpatvar”-t és a választott időpontot.

Fehérvári színes

 1. Fehérvári Advent

  Advent első vasárnapjára díszbe öltözött Székesfehérvár. Az első gyertya meggyújtását követően a Kisangyalok kara négy énekese kapcsolta fel a karácsonyfa és a Belváros ünnepi fényeit. A Városház tértől a Fő utcán át a Zichy ligetig hangulatos terek, apró meglepetések, játékos feladatok, adventi vásár, fotópontok és fényvonat is várja az ünnepre hangolódókat.

  2023.12.03.
 2. Bennünk is ugyanaz a szív dobog

  Közel húsz fogyatékossággal élő modell lépett a közönség elé szombaton délután a Bennünk is ugyanaz a szív dobog 2.0 fashion show keretében a Hiemer-ház báltermében, megmutatva az összefogás erejét és megmelengetve szívünket az első adventi hétvégén.

  2023.12.03.
 3. Első gyertya Vízivárosban

  December első szombatján elkezdődtek a Vízivárosi Advent programjai. A gyertyagyújtáson Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, valamint dr. Horváth Miklósné és Deák Lajosné önkormányzati képviselők, majd Tornyai Gábor plébános osztották meg gondolataikat a résztvevőkkel, a minden emberben ott lakozó jóságról, a készülődés és várakozás öröméről, és a szeretet ünnepének fényéről.

  2023.12.02.
 4. Adventi jótékonysági est

  Rendkívül szeretetteljes hangulatú volt a 18. Ökumenikus Adventi Jótékonyság Est pénteken a Szent István Művelődési Házban. A gyűjtés eredményeként 1 millió 450 ezer forinttal segítettek Kárpátaljai intézményeket.

  2023.12.02.