A hollandokkal találkozik kedden az U21-es magyar labdarúgó-válogatott Sóstón

Utolsó mérkőzését játsza ma az U21-es magyar férfi labdarúgó-válogatott a korosztályos Eb csoportkörében. A mieink jelenleg két vereség után az A-csoport utolsó helyén állnak, így már biztosan nem juthatnak be a május végén kezdődő negyeddöntőbe. A szépítésre 18 órától Székesfehérváron, a Sóstó Arénában kerülhet sor.
2021.03.30. 13:08 |

A magyar válogatott a németek és a románok ellen sem tudott pontot szerezni a Székesfehérváron is zajló U21-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének első két fordulójában, így már biztosan nem juthat a negyeddöntőbe.

A mieink kedden 18 órakor búcsúznak a kontinensviadalon való szerepléstől: a hollandok ellen lépnek pályára a Sóstó Arénában.

A hollandok ellen talán a legnehezebb forduló következik azonban, hiszen az ellenfél győzelmi kényszerben van: jelenleg 2 ponttal állnak az A-csoport 3. helyén, a német és román válogatottak után. Így, ha tovább szeretne jutni a holland válogatott, ma mindenképp nyerniük kell.

A 18 órakor kezdődő összecsapás után Székesfehérvár és a Sóstó Aréna is búcsúzik egy időre az Európa-bajnokságtól: a csapatok legközelebb május utolsó napján térnek vissza a koronázóvárosba, a negyeddöntő alkalmával.

A magyar válogatott utolsó mérkőzését a szurkolók az M4 Sport csatornán, valamint a MédiaKlikk és az UEFA.tv oldalakon követhetik élőben.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak