A Diósgyőri VTK együttesét látja vendégül vasárnap a MOL Fehérvár FC

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában, november 22-én, vasárnap 17 órakor a Diósgyőrt fogadja a Vidi a MOL Aréna Sóstóban - zárt kapuk mögött. Átlagosan több mint 2.5 találat születik meccsenként ebben a párosításban, vagyis jó eséllyel ismét sokgólos meccset játszik egymással a két csapat. Az összecsapásról a klubhonlapon élő, szöveges tudósítás lesz olvaható, az M4 Sport pedig élőben közvetíti a meccset.
2020.11.18. 10:07 |

Sport

 1. Hatalmas küzdelem után magyar bronz az öttusa Világkupa-döntő női versenynapján

  A hölgyeké volt a főszerep a 2021. évi öttusa Világkupa-sorozatot lezáró székesfehérvári döntőn.  A csütörtöki vívás után pénteken úszással vette kezdetét a versenynap, majd a 36 női versenyző a bónusz-vívás után lovaglással és a lézer-runnal folytatta döntőt. A hatalmas küzdelem után világrekord és magyar bronz is született.

  2021.05.14.
 2. Ma kezdődik az öttusa világkupa-döntő Székesfehérváron

  Csütörtökön kezdetét veszi a 2021. évi öttusa Világkupa-sorozatot lezáró döntő, amelyet zárt kapuk mögött Székesfehérváron rendeznek majd. A 36 férfi és 36 női versenyző részvételével zajló világesemény az utolsó előtti lehetőség arra, hogy az öttusázók kvalifikálhassanak a tavalyról idénre halasztott tokiói ötkarikás játékokra.

  2021.05.13.
 3. Két arany és egy ezüstérmet szereztek a fiatal fehérvári bokszolók a Kőbánya Kupán

  A Fehérvár Küzdősport Egyesület Ökölvívó Szakosztályának öt versenyzője indult a vasárnapi Kőbánya Kupán. Serdülő korosztályban Frank Dominik (48 kg) bajnok lett, a juniorok 70 kg-os mezőnyében Németh Zsolt ezüstérmet szerzett, míg a 75 kilogrammos súlycsoportban Sárosdi Patrik, élete második versenyén kiváló teljesítménnyel győzött.

  2021.05.11.
 4. A felnőtt és az utánpótlás rögbi bajnokságban is pályára léptek a fehérvári lányok

  Vasárnap rendezték a női rögbi bajnokság 7. fordulóját Nagykőrösön fenőtt és utánpótlás korosztályban egyaránt.

  2021.05.11.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak