X. Aszalvölgyi Focikupa szombaton - hat iskola csapata mérkőzik meg

Idén hat iskola csapata méri össze ügyességét és gyorsaságát a X. Aszalvölgyi Focikupán, amelyet október 8-án, szombaton 9 órától rendeznek meg a Túrózsáki úti műfüves sportpályán. A mérkőzések mellett a családokat egészségmegőrző előadások és különböző sportolási lehetőségek várják.
2022.10.06. 13:18 |
X. Aszalvölgyi Focikupa szombaton - hat iskola csapata mérkőzik meg

A Felsővárosi, a Hétvezér, a Kossuth Lajos, a Széna téri, a Vasvári Pál és a Zentai úti Általános Iskola 4. évfolyamos tanulóiból álló csapatok mérkőznek meg szombaton a Túrózsáki úti műfüves pályán.

Tizedik alkalommal szervezik meg az Aszalvölgyi Focikupát, amelyen az iskolások sportversenyén kívül számos programmal várják a családokat, akik megismerkedhetnek a Nordic Walkinggal, és lesz petanque bemutató, illetve Rusznák Renivel közös edzés a szabadidőpark sporteszközein is. A délelőtt folyamán környezeti tanácsadás, ökológiai lábnyom számítás és ökojátékok is lesznek, de a Mentaház Egészségközpont jóvoltából egészségügyi szűrésen, általános állapotfelmérésen, valamint életmód-tanácsadáson is részt vehet bárki.

Több szervezet is kitelepül a rendezvényre, köztük a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség, a Gaja Környezetvédő Egyesület, a Mentaház Egészségközpont, az Arany EGYMI, a Honvéd Szondi György Sportegyesület és a Family TREE Triatlon és Szabadidős Sportegyesület is. A tartalmas programokat kínáló közösségi napra sok szeretettel várnak mindenkit!