Walfisch Mercédesz az Alba Fehérvár KC-ban folytatja

Walfisch Mercédesz személyében az NBI egyik leggólerősebb magyar átlövője igazol a nyáron az Alba Fehérvár KC-hez.

2019.03.25. 13:33 |

"Nagy döntést hoztam az életemben, ami bevallom, nem volt egyszerű. Úgy érzem, szükségem van rá, hogy kipróbáljam magam máshol is, kellenek az új impulzusok és kihívások! Várom már, hogy Fehérváron edzhessek, megismerjem a csapatot és a Deli Rita által felvázoltak alapján a közös munkát. Szeretnék az új csapatatomban is meghatározó játékossá válni" - nyilatkozta a békéscsabai nevelésű, 25 éves játékos.

"Merci ízig-vérig klasszikus átlövő, nagyon gólerős játékos, akinek a beállóval is jó a páros kapcsolata. Lövőereje mellett dinamikája révén is jelentős erősítést jelent számunkra. Ellenfélként igazi vezéregyéniséget ismertem meg benne. Meggyőződésem, hogy ezekkel a kvalitásokkal meghatározó szerepet fog betölteni a csapatunkban" - tartja róla Deli Rita, az Alba Fehérvár KC vezetőedzője.

Sport

 1. Győzött Debrecenben és előzött is az Alba Fehérvár KC

  A novemberi, hazai pályán aratott győzelem után Debrecenben is nyerni tudott az Alba Fehérvár KC. Deli Rita alakulata az újabb sikerrel megelőzte a Lokit, és fellépett a tabella hatodik helyére. Debrecen - Alba Fehérvár KC 32-38 (14-20)

  2019.04.19.
 2. Rügypattintó futáson jártak a Szent Kristóf Ház fiataljai

  Az idei évben volt a negyedik alkalom, hogy megrendezték Enyingen a Rügypattintó futást, melyre a Székesfehérvári Kristóf Ház fiataljai is meghívást kaptak. Hat fiatal teljesítette az 1200 méteres távot. A versenyzés után a településen működő sportszervezetek bemutatói következtek (karate, jóga, nordic walking, foci), valamint különböző sporteszközök kipróbálására volt lehetőség (kettlebell, TRX, airsoft, pingpong).

  2019.04.18.
 3. Bronzérem és szép helyezések - jól szerepeltek a Székesfehérvári Vívó és Szabadidő SE vívói a Katolikus iskolák versenyén

  A Katolikus Iskolák vívóversenyén a Ciszterci Szent István Gimnázium párbajtőrözői képviselték a fehérvári klubot. Varga Flóra szerepelt a legjobban, aki bronzéremmel térhetett haza Pécsről.

  2019.04.17.
 4. Csúcsrangadó - a Magyar Kupa-siker után a bajnokságban is a Fradi lesz az ellenfél

  A MOL Vidi FC a negyeddöntős Magyar Kupa-sikerek után a bajnokságban is összecsap a Ferencváros gárdájával, ezúttal Budapesten, a Groupama Arénában, április 20-án, szombaton 19:30 órakor. A klub minimum 30 fő jelentkezése esetén indít buszt a meccsre, (2000 Ft/fő) ami 17 órakor indul a Piac téri Munkaügyi Központ elől és péntek délig lehet rá jelentkezni a Piac téri VidiShopban. A belépőjegyek egységesen 2850 forintba kerülnek.

  2019.04.17.

Sportmajális

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak