Egyenlíteni tudott, de a szétlövésben most alulmaradt a Volán

A Vienna Capitals ellen játszotta újabb zárt kapus, hazai meccsét a Hydro Fehérvár AV19. Kétszer is kétgólos hátrányban voltak a fehérváriak a rendes játékidőben, de végül egyenlíteni tudtak. A büntetők döntöttek, a bécsiek kaptak két pontot.
2020.11.18. 21:46 |

Szezon elején a még tartalékos Fehérvár meglepetésre Bécsben nyert a Vienna Capitals ellen, volt tehát miért visszavágniuk a bécsieknek. Szokás szerint jó szezont futnak, önbizalommal telve érkezhettek az üres fehérvári jégcsarnokba, és ennek megfelelően tizenkét perc után már kettővel vezettek. Klagenfurtban kezdődött hasonlóan rosszul a meccs a Volánnak, de ezúttal a második harmadban sikerült szépíteni, Bartalis passzából Petan vette be a vendégek kapuját. Kár, hogy alig egy perccel később megint kettő volt közte, vagyis a Capitals várhatta nyugodtabban a harmadik játékrészt.

Ez azonban álomszerűen kezdődött, mert egy kiállítást Hargrove mindössze hét másodperc alatt kihasznált, majd két perccel később Hári már az egyenlítő gólt ütötte! Akárcsak addig, ezután is a bécsiek lőttek többször, de nem volt markéáns a különbség és a hátra lévő időben a bekkek is jól takarítottak Janus előtt. Így maradt a 3-3, jöhetett a hosszabbítás. Ebben nem sikerült dönteni, a szétlövésben pedig ezúttal az osztrákok voltak jobbak. Így harmadik zárt kapus meccsén először nem tudott nyerni, de egy pontot azért szerzett a Hydro Fehérvár AV19.

Hydro Fehérvár AV19 - Vienna Capitals 3-4 (0-2, 1-1, 2-0, 0-0, 0-1) - szétlövés után

Gl.: Petan, Hargrove, Hári, illetve Großlercher, Bauer, Hackl. A győztes büntető szerzője Richter.

Sport

 1. Folytatódott a fehérvári hokisok győzelmi sorozata az ICEHL-ben

  Sorozatban harmadszor nyert idegenben a Hydro Fehérvár AV19, amelynek most csak 1 pont a hátránya a Graz mögött. Pozsonyban magyar válogatott csatárai, Erdély, Bartalis és Hári góljaival győzött a Volán.

  2020.11.25.
 2. Ilyen volt a TESZ#2020 kihívás - kihirdették a nyerteseket

  A Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt idén a koronavírus-járványra való tekintettel nem rendezték meg. A 9. TESZ futás helyett az Alba Regia Atlétikai Klub és a Depónia Nonprofit Kft. közös kihívást indított TESZ#2020 névvel. A november 15-én lezárult mozgalmas versenyhónap eredményeit a már zajló „Hulladékcsökkentési hét” programjai között ismertették a szervezők.

  2020.11.24.
 3. Szegeden sem szakadt meg a MÁV Előre veretlenségi sorozata

  Újabb sikerrel növelte veretlenségi sorozatát a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I Liga alaszakaszban. A 10. fordulóban a Vidusz-Szegedi RSE otthonában zsinórban hatodik bajnoki győzelmét aratták Gelencsér Balázs játékosai.

  2020.11.23.
 4. Hibátlan hétvége, Dornbirnban is győzni tudott a Volán

  Az Innsbruck után a Dornbirnt is legyőzte a magyar ICEHL-csapat, amely a hatpontos hétvégének hála felkapaszkodottt a második helyre a táblázaton. Mihály Ákos és Szabó Dániel találata után a győztes gólt Andrew Sarauer ütötte a harmadik harmadban.DEC - Hydro Fehérvár AV19 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

  2020.11.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak