Volán vereség a felsőházi rangadón - 6 góllal nyert a Klagenfurt

A Hydro Fehérvár AV19 a duplameccses hétvége első felvonásán a Klagenfurt csapatát fogadta pénteken, akik a mérkőzés előtt 4 ponttal és 3 helyezéssel lemaradva álltak a Volán előtt. A meccsen sajnos részrehajló bíráskodás mellett 6 gólos Klagenfurt győzelem született. Hydro Fehérvár AV19 - EC KAC 1-7 (1-2,0-2, 0-3)
2023.11.17. 23:20 |
Volán vereség a felsőházi rangadón - 6 góllal nyert a Klagenfurt

Hydro Fehérvár AV19 - EC KAC 1-7 (1-2,0-2, 0-3)

FEHÉRVÁR: Horváth Dominik – Fournier 1, T. Campbell (1) / Stipsicz, Phillips / Kiss R., Atkinson / Vokla – Magosi B., Hári J., Kuralt / Leclerc, Bartalis I. (1), Laberge / Terbócs, McGauley, Leavens / Vértes, Németh K., Mihály Ákos. Edző: Kiss Dávid

A két csapat szezonbeli első meccsét az osztrákok 7-3 arányban nyerték meg hazai pályán és sajnos ezúttal is 7-et lőtt a Klagenfurt, de az osztrák csapatot ezúttal a bírók is nagyban segítették. A sportszerűtlen találkozón a játékvezetők ahányszor véleményes eset után tanácskoztak, mindig az lett a vége, hogy a Fehérvár került emberhátrányba. A második harmad végére már hét kiállítást kellett elszenvednie a Volánnak. 

"Borzasztó fegyelmezetlenül játszottunk az első harmadban, aztán a középső játékrészben próbáltunk visszakapaszkodni, de a videózások után nekünk kedvezőtlen ítéletek születtek. Nem voltunk annyira jók, hogy kiegyenlítsünk, össze kell kapnunk magunkat, és felkészülni a szombati meccsre." - nyiltkozta a meccs végén Kiss Dávid vezetőedző.