Visszavágott a pécsieknek a MÁV Előre a röplabda-bajnokságban

3:2 arányban felülmúlta a MÁV Előre SC a PTE-PEAC-ot idegenben, a férfi röplabda NB I Liga nyolcadik fordulójában. Németh Ödön játékosai egy fordulatoktól hemzsegő mérkőzésen tudtak nyerni vasárnap. Ezzel sikerült revansot vennie a vasutas csapatnak, mivel a két együttes legutóbbi, fehérvári randevúján a baranyaiak győztek, ugyancsak 3:2-re.
2019.03.11. 11:11 |

Az NB I Liga alapszakaszának soros összecsapásán a hazaiak hozták az első szettet 25:21-re, azután viszont egyenlített a MÁV egy 29:27-es részsikerrel. A mieink lendülete nem hagyott alább, így a következő felvonás 25:19-es kikipálásával már nálunk volt az előny összesítésben. A negyedik játékrészben azonban a Pécs nyert 30:28-ra és egalizált. A sorsdöntő, utolsó felvonást ezúttal viszont mi zártuk jobban, méghozzá fölényes, 15:8-as sikerrel.

Férfi NB I Liga alapszakasz, 8. forduló:
PTE-PEAC – MÁV Előre SC 2:3 (21, -27, -19, 28, -8)
MÁV: Sziládi, Szőke, Németh, Náhol, Kaposi, Guzmics, Kholman, Salazar, Nagy, Takács, Damsits, Stefanovics. Vezetőedző: Németh Ödön.

A székesfehérvári MÁV Előre SC tovább őrzi első pozícióját a tabella élén, immáron nyolc bajnokin aratott hét győzelemmel és egy vereséggel.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak