Visszavágott a Dornbirn és elvitte a három pontot Fehérvárról

Az idegenben legyőzött Dornbirn ellen játszott a Hydro Fehérvár AV19 a Raktár utcában. Az első harmad hajrájában szereztek vezetést az osztrákok, sokat melózott a Volán, hogy ezt ledolgozza. De hiába tette, gyorsan feleltek a vendégek és végül meg is nyerték a meccset.

Hydro Fehérvár AV19 - Dornbirn 1-3

2021.10.10. 20:11 |

Ha azt gondolta volna bárki, hogy a Dornbirnban legyőzött Bulldogs ellen ujjgyakorlat a siker, az az első harmadban észbe kaphatott. Többet lőttek az osztrákok és Saarinen révén vezetést is szereztek. A második játékrészben már felpörgette a tempót a Volán, és ha nem is sziporkázott, dolgozott az egyenlítésért. Ez azonban csak a harmadik játékrész elején jött össze, Terbócs emberelőnyös góljával.

A lélektani pillanat megvolt, de váratlanul megint a Dornbirn villant, mindössze 1:21 perccel az egyenlítés után megint Saarinen talált be. Innen már hiába ment előre a Fehérvár, egy emberhátrány megpecsételte a sorsát: Jevpalovs góljával 57:23-nál lezárta a meccset a vendégcsapat. Ez volt a Volán első hazai veresége a szezonban, jövő héten Innsbruckban és Bolzanóban folytatják Háriék.

Hydro Fehérvár AV19 - Dornbirn Bulldogs 1-3 (0-1, 0-0, 1-2)

Sport

 1. Harmadszor győzte le a Volán a Villachot a szezonban

  A vasárnapi hosszabbításos vereség után kedd este hosszabbításban nyert a Hydro Fehérvár AV19. A Villach ellen idegenben a rendes játékidőben nem született döntés, a ráadásban Sarauer ütötte a győztes gólt. A Villach ellen ez már a harmadik győzelme volt a Volánnak az alapszakaszban. Villach - Hydro Fehérvár AV19 2-3 h.u.

  2021.10.26.
 2. Csak megszorongatni tudták a vasutas csapat ifjai esélyesebb ellenfelüket

  Két mérkőzést játszott a Buzek László Országos Serdülő Bajnokságban az ÉDRA-MÁV Előre U17-es fiú korosztálya, amely előbb kiélezett mérkőzésen kapott ki 3:2-re a házigazda Dág KSE-től, majd az éllovas Kecskeméti ESI ellen három játszmában maradt alul.

  2021.10.25.
 3. XVIII. Fehérvár-Böllhoff nemzetköri rapid sakkverseny a megyeszékhelyen

  Október 23.-án rendezte a Fejér Megyei Sakkszövetség a nemzetközi nyílt Fehérvár-Böllhoff rapid versenyt a Novotel Hotelben.

  2021.10.25.
 4. Győztes debütálás a VOK-ban, nyert a MÁV Előre női és férfi csapata is

  Jól sikerült a kettős röplabdameccs Fehérváron! Megnyerte idei első hazai bajnokiját a MÁV Előre-Bericap a női röplabda NB I Liga alapszakaszban. Az immáron a Jáky iskola helyett a Videoton Oktatási Központban szereplő csapat három szettben múlta felül a DSZC-Eötvös DSE-t. A férfiak pedig második bajnokijukon ugyanilyen arányban verték a Rákosmente csapatát a VOK-ban.

  2021.10.25.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak