Virtuális nyílt nap lesz pénteken a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán

A duális képzésről tart pályaválasztási nyílt napot a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa az Emerson Process Management Kft-vel közösen, virtuálisan. A TEAMS felületen keresztül szervezett információs nap május 7-én, pénteken 13 órakor kezdődik majd.
2021.05.06. 06:59 |

Az érdeklődők ITT regisztrálhatnak a nyílt napra!

„Pályaválasztás előtt állsz? Kíváncsi vagy a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusára? Érdekel a duális képzés? Akkor itt a helyed! Válaszd a Corvinus duális képzését, és folytasd a tanulmányaidat Székesfehérváron!” – hirdeti a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusanak legújabb, virtuális nyílt napra hívó plakátja.

A tervezett program május 7-én, pénteken 13 órakor kezdődik majd a Microsoft TEAMS felületén keresztül. A duális képzést bemutató információs napon Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid, a BCE Akadémiai ügyekért felelős rektori megbízottja, valamint Horváth Béla, a fehérvári Campus igazgatója beszélnek az egyetemről az érdeklődőknek. Az Emerson Process Management Kft. képviseletében pedig Szabó Ágnes és Fekete Melinda managerek tartanak tájékoztatót cégükről és a duális lehetőségekről. Sőt, az iskola játékkal is készül a diákok számára: azok között, akik a nyílt nap végén megoldják a kvízjátékot, később értékes nyereményeket sorsolnak ki.

További információ: efop351@uni-corvinus.hu

Közélet

 1. Ismét Fehérvárra látogatott a Belarusz Köztársaság magyarországi nagykövete

  A tavalyi év márciusa után ma újra Székesfehérvárra látogatott Aleksandr Ponomarev, a Belarusz Köztársaság magyarországi nagykövete, akit székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András fogadott a Városházán. A kötetlen találkozó során több jövőbeni gazdasági és kulturális együttműködés lehetősége is felmerült.

  2021.05.06.
 2. Székesfehérvár fejlesztési források formájában kap kompenzációt az államtól

  Jelentős adócsökkentést kaptak a kormány döntésének köszönhetően a kis- és középvállalkozások. Az önkormányzatoknál ez bevételkiesést jelent, ezért az állam kompenzációt biztosít majd a településeknek. Az erre biztosított keretösszeget és a felosztási kategóriákat ma a Kormányinfón jelentették be. Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán szólalt meg a témában, ahol leírja: a város fejlesztési források formájában kap majd kompenzációt, és erről már folynak az egyeztetések a kormánnyal. 

  2021.05.06.
 3. Megjelent a Városi Civil Alap kiírása - május 21-ig lehet pályázni

  Megjelent a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Városi Civil Alap civil közösségi tevékenységek támogatását elősegítő pályázati kiírása. A cél, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegyék azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére már támogatásban részesültek. A pályázat benyújtási határideje május 21., péntek 12 óra.

  2021.05.06.
 4. Irány a tér! - infrastrukturális fejlesztés a Fehérvári Civil Központban

  11 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós forrásból infrastrukturális fejlesztést hajtott végre az elmúlt egy év során a Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft. A projektnek köszönhetően kültéri és beltéri prezentációt segítő technikai eszközök színesítik ezentúl az intézmény szolgáltatási palettáját.

  2021.05.06.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár