Világmárkák gépbemutatója - nemzetközi konferenciát szervezett az Agrolánc Kft.

Nemzetközi szakmai konferenciának és világmárkák gyakorlati gépbemutatójának adott otthont a MOL Aréna Sóstó csütörtökön. Az eseményt az Agrolánc Kft. rendezte kiemelt partnerei számára, immár nyolcadik alkalommal.
2019.04.04. 11:12 |

Az Agrolánc Kft. több mint 25 év munkatapasztalatával, 31 fős csapattal értékesít mezőgazdasági és kommunális gépeket, munkaeszközöket.

A cég több ezer elégedett ügyféllel piacvezető a kommunális gépek, az ültetvénytraktorok, a golfpálya karbantartó gépek és a professzionális fűnyíró gépek hazai értékesítésében és szervizelésében. A megnyitón Szemerei Károly, az Agrolánc Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a konferenciára mintegy 120 résztvevő érkezett, köztük számos külföldi cég képviselője. A cég által forgalmazott márkák között van az Antonio Carraro (multifunkcionális traktorok), a Gianni Ferrari (gyűjtőtartályos fűnyíró gépek) a Tennant (járda- és utcaseprő gépek) és a Toro (professzionális gyepfenntartó gépek és berendezések) is.
A résztvevőket köszöntötte Székesfehérvár alpolgármestere, Mészáros Attila is, aki elmondta, büszke lehet a város, hogy egy ilyen rangos nemzetközi konferenciának adhat otthont a MOL Aréna Sóstó. Hozzátette, hogy a gyepfenntartó gépekkel foglalkozó cég konferenciájának méltó helyszíne egy olyan stadion, ahol kiemelt szerepe van a pálya minőségének. Megjegyezute, hogy sokszor a kívülállók nem is tudják, hogy mennyi munka, tapasztalat és szaktudás van abban, hogy jó minőségű sportpályát hozzanak létre és tartsanak fenn.
Székesfehérvár alpolgármestere szólt a MOL Aréna Sóstó kialakításáról, ami egy komplett városrészi rehabilitáció keretében valósult meg és ennek része a 200 hektáros országos és helyi védettséget élvező természetvédelmi terület is. Székesfehérvár alpolgármestere hangsúlyozta, hogy a stadion komoly multifunkcionális tér is egyben, fő szerepe mellett sokféle rendezvénynek, kulturális és sportprogramoknak ad helyet.

Gazdaság

 1. Konferenciával ünnepelt Fehérváron az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület

  Az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület megalakulásának 70., míg a Székesfehérvári Csoport fennállásának 40. évfordulója alkalmából rendeztek ünnepi konferenciát, szerdán, Fehérváron a Városháza Dísztermében. Az eseményen Fehérvár polgármestere mondott köszöntőt, majd Kádár Andrea, a Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára „A készülő új nemzeti energiapolitika” című átfogó előadását hallhatták a résztvevők, Bakács István, egyesületi elnök pedig a 70 év történetét foglalta össze.

  2019.06.05.
 2. Innováció napja az Óbudai Egyetemen - középpontban a robotizáció

  Ebben az évben a robotizációt és az ehhez kapcsolódó székesfehérvári felsőoktatási képzési paletta bemutatását választották központi témának az innováció napja alkalmából. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karára ellátogattak a duális képzésben résztvevő partnervállalatok is.

  2019.06.05.
 3. Nyolc díjat adományoztak a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlésén

  A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK) 47. küldöttgyűlésének adott otthont a Gazdaság Háza csütörtökön. A Küldöttgyűlés tárgysorozatai között szerepelt a 1018. évi számadás és a 2019. évi üzleti terv elfogadása. Az esemény első részében ünnepélyes keretek között adták át a kamara díjait.

  2019.05.23.
 4. Megerősítette a 81-es négysávosítását az innovációs és technológiai miniszter

  Hat év alatt hatezer buszt cserélnek modern járművekre a közösségi közlekedésben - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter pénteken, az Ikarus székesfehérvári gyárában. A miniszter megerősítette, hogy megvalósíthatósági tanulmány készül az M1 autópályáról leágazó 13-as és 81-es négysávúsítására.

  2019.05.17.

Eseménynaptár

2019. Augusztus
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek