A meccs legvégén egyenlített a Vidi a Debrecen ellen

Az OTP Bank Liga negyedik fordulójának egy nappal előrehozott rangadóján a MOL Vidi a Debrecent fogadta. Korán hátrányba került a bajnoki címvédő, és az első félidőben csak meddő fölénnyel tudott válaszolni a Loki góljára. A továbbiakban is erőlködött, de nem játszott elég hatékonyan a Vidi, mígnem a hosszabbításban Tamás nagy góljával egy pontot azért megmentett.
2018.08.10. 22:01 |

 Ahogy az várható volt, Marko Nikolics több ponton is változtatott kétfrontos terhelés alatt álló csapata kezdőjén, és a Kovácsik – Nego, Juhász, Vinícius, Tamás – Pátkai, Varga – Sós, Kovács, Huszti – Marko Scsepovics tizenegyet küldte pályára. Aktívan kezdett a Debrecen, Bódi két lövésénél is védenie kellett Kovácsiknak, majd kis híján a Vidi szerzett gólt, Scsepovics életerős lökete a lécről Nagy Sándorra pattant, a vendégek kapusa azonban vissza tudott nyúlni a labdáért, mielőtt túljutott volna a gólvonalon. Ami nem akadt be a hazaiaknak, az a Debrecennek igen, a 14. percben Varga Kevin bő húsz méterről nagy gólt lőtt, vezetést szerzett a Loki.

A 24. percben Juhász szerzett labdát és indult meg, majd az akció végén is ő érkezett a centerezésre, de pöccintését védte a kifutó Nagy. A 34. percben Avidjaj lőtt éles szögből, Kovácsik hárított. A félidő hajrájában magára talált a Vidi és többször is veszélyeztetett, Huszti előbb jó lövéssel, majd egy szép Kovács-Nedgo adogatás után ziccerben elrontott próbálkozással vétette észre magát. A gól azonban a nagyobbnál nagyobb helyzetek ellenére sem jött össze, szünetben vezetett a Debrecen.

A folytatásra már két friss emberrel, Nikolovval és Hadziccsal futott ki a Vidi. Az 54. percben megint közel jártak az egyenlítéshez a fehérváriak, Nego centerezéséről Scsepovics maradt le. A félidő derekán aztán Lazovics is beállt, így szinte BL-csapatával támadott a Vidi. A 77. percben Kovács István bravúros szólója után mentettek szögletre a debreceni védők, bő egy perccel később Juhász fejelte fölé Lazovics ívelését, majd Tamás bátor próbálkozása kerülte el a kaput.

A 83. percben minden eldőlhetett volna, de sikerült felszabadítani a labdát már Kovácsik mellett is elhúzó Bereczki elől. A 90. percben Nego is ziccert hibázott, de ahogy letelt a rendes játékidő, megtört a jég: Tamás Krisztián vállalkozott ismét lövésre, és a balösszekötő helyéről bődületesen nagy góllal egyenlített. A MOL Vidi egy pontot megmentett az utolsó pillanatban, ezzel idei harmadik bajnokiján is megőrizte veretlenségét, igaz, ismét pontokat vesztett.

MOL Vidi FC - DVSC 1-1 (0-1)
Gl.: Varga, illetve Tamás.

Sport

 1. Négy forduló óta veretlen a MÁV Előre a NB II. Nyugati csoportjában

  3:0-ra nyert a MÁV Előre SC az 1.MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 otthonában. Blázs Eszterék így már négy forduló után veretlenek és MÁV Előre eddig mind a négy bajnoki találkozóját győzelemmel zárta a 2018-2019-es évadban.Női NB II, Nyugati csoport:1.MCM-Diamant KRA – MÁV Előre SC 0:3 (-21, -20, -22)

  2018.10.22.
 2. Büntetett a Salzburg emberelőnyben - három góllal kikapott a Fehérvár AV 19

  Ipari mennyiségű kiállítást kapott a Fehérvár AV 19 itthon, az előző szezon döntőse, a Salzburg ellen. A "nehézsúlyú" ellenfél ezúttal megállt hét szerzett gólnál, de a Volán csak négyig jutott. Voltak jó periódusai a hazaiaknak, de az osztrák együttes fórjai kifogták a szelet a vitorlájukból. A fehérváriak mérlege: huszonnégy büntetőperc és hat kapott gól emberhátrányban.

  2018.10.21.
 3. "Könnyed, hátradőlős": egyetlen ponttal verték a fehérvári kosarasok a Jászberényt

  A portói európai kupameccs után hosszú utazással a lábakban játszottak bajnokit az Alba Fehérvár kosarasai Jászberényben. Az öt külföldivel felálló és azokat alig forgató berényiek kamikáze-stílusban kezdtek, tíz fölött vezettek egy negyed után. Felébredt a sok triplát dobó Alba, sikerült fordítani, de a győzelem az utolsó pillanatig kétséges volt.

  2018.10.20.
 4. Három góllal kikapott a Fehérvár AV 19 a bajnoktól

  A címvédő Bolzano ellen teljesítette a "húzósnak" ígérkező hétvége első felvonását a Volán, amely az első harmadban még tudott egyenlíteni, de aztán alulmaradt a Rókákkal szemben. A szurkolók örömére jutott egy szépségtapasz a végére, Szabó Dániel találatával három gólra jött fel a Fehérvár AV 19. Vasárnap is szép feladat vár a Volánra, amely a Salzburgot fogadja az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

  2018.10.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak