Vidám farsangi felvonulás és tánc után söprűzték ki a telet Fehérvárról

Vasárnap délután a már hagyományos farsangfarki felvonulástól volt hangos a Belváros. Az Országalmánál vidám tánc után seprűzték ki a telet Fehérvárról és persze idén sem volt hiány finom farsangi fánkból sem, mintegy ezer fogyott. 
2024.02.11. 22:22 |
Vidám farsangi felvonulás és tánc után söprűzték ki a telet Fehérvárról

A Farsangfarki felvonulás az Igéző elől indult a Szabad Színházzal. A menetet és a mulatságot Danny Bain és Ágoston Béla kísérte, majd játékos fánkevő fordulókkal várták a gyerekeket. 

A telbanyára egész héten az Igéző előtt lehetett fellaggatni mindazokat a dolgokat, amiktől szabadulni szeretnénk és a Fehérvári Tűzoltó Egyesület segítségével égették el a kiszebábot a Zichy ligetben.


Fehérvári színes

 1. Séta az Idegenvezetők Világnapján

  Színháztól színházig címmel szerveztek tematikus sétát a Belvárosban, az Idegenvezetők Világnapja alkalmából, szombaton. Az ingyenes délelőtti programra turisták és fehérváriak egyaránt érkeztek, és az is kiderült, mért tartják Fehérvárt a magyar színjátszás fellegvárának.

  2024.02.24.
 2. Jelmezes, biciklis felvonulás

  Farsangi bringás felvonulást rendezett szombat délután a Magyar Kerékpáros Klub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete. A vidám menetben bohócok, egy örült professzor, egy hatalmas biciklin száguldó tigris és egy kapitány is kerekezett.

  2024.02.24.
 3. Érdemes időben érkezni

  "Kollégáim tájékoztatása szerint a 19-i nyitómeccsre összesen 400 db jegy maradt csak, a 20-i mérkőzésre nagyjából 700. Ennek megfelelően ha még valaki szeretne jegyeket, annak érdemes korán érkeznie ma a csarnokba! Köszönöm minden szurkolónak ezt a fantasztikus elköteleződést és érdeklődést!" - írta Fehérvár polgármestere Cser-Palkovics András Facebook oldalán.

  2024.02.24.
 4. Egy táskányi figyelem

  A Rotary Club Székesfehérvár adománygyűjtést szervez a Székesfehérvári Anyaotthon számára. Az adománygyűjtés célja a rászoruló nőknek egy táskába összecsomagolva alapvető higiéniás csomagokat gyűjteni. A városban három gyűjtőponton március 4-ig leadott táskákat olyan nőknek szeretnék adni, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, mégis szeretnék megőrizni méltóságukat, nőiességüket. A felajánlások ebben nyújtanak segítséget.

  2024.02.24.