Röplabda - vasárnapi szuperrangadó lesz hatkor a VOK Sportcsarnokban

Először találkozik az Extraliga alapszakaszában a tavalyi kiírás két döntőse. A MÁV Előre Foxconn vasárnap délután 18 órakor a székesfehérvári VOK Sportcsarnokban fogadja a FINO Kaposvárt. A MÁV Előre mind a 14 mérkőzését megnyerte, de a Kaposvárnak is csak egy vereség csúszott be a Kecskemét ellen.
2024.02.11. 09:32 |
Röplabda - vasárnapi szuperrangadó lesz hatkor a VOK Sportcsarnokban

A MÁV Előre Foxconn – FINO Kaposvár bajnoki rangadóra IDE KATTINTVA vagy a mérkőzés előtt a helyszínen lehet jegyet váltani.

A MÁV Előre az idei szezonban egyszer már összemérte erejét a címvédővel. A Magyar Kupa negyeddöntőjében az odavágót a kaposváriak nyerték 3-1-re, míg a visszavágón a kék-fehérek győztek 3-2-re, bár addigra már eldőlt a továbbjutás sorsa.

A bajnoki cím két legnagyobb esélyeseként számontartott csapat kiegyensúlyozottan teljesít az alapszakaszban. A soron következő rangadó kulcsfontosságú lehet a rájátszás előtti végelszámolásnál.

„Nagyon fontos bajnokiról van szó, de azért itt más lesz a nyomás szintje, mint a Magyar Kupában, ahol akár egy mérkőzésen is az egyik csapat oldalára billenhet a mérleg nyelve. Kíváncsi vagyok, hogy ebben a környezetben a fiúk mennyire tudják azt a játékot hozni, ami bennük van, és amit a kupában nem sikerült bemutatni. Egyik fél sem tud újat mutatni egymásnak, így inkább a taktikai fegyelmezettségen és a koncentráción lesz a hangsúly. Hazai pályán mindent meg fogunk tenni a sikerért, ehhez azonban nagy szükségünk lesz a szurkolóink támogatására is. Emiatt egyáltalán nem aggódom, mindig fantasztikus hangulatot teremtenek a VOK Sportcsarnokban” – nyilatkozta Dávid Zoltán vezetőedző a mérkőzés előtt.