Változások a női és férfi röplabdacsapat játékoskeretében

A MÁV Előre női és férfi NB I-es röplabda-csapatának játékoskeretében is történtek változások a téli szünetben. Mindkét együttesben akadnak távozók és érkezők is, a korábbi edzőváltások után tehát az állomány is frissült.
2020.01.09. 11:13 |

Az NB I Ligában szereplő, immáron Farkas Mihály vezetőedző által irányított női gárdából korábban távozott Petri Izabella, míg Berkó Vivien, Sziládi Viktória és Orosz Bianka átigazolása tárgyalási fázisban van. Mind a négy röplabdázó esetében Budaörs (lehet) a célállomás, ahová korábbi mesterüket, Fésüs Irént követhetik. Ugyanakkor visszatért Fehérvárra a saját nevelésű ütő, Kiss Anna, aki legutóbb az UTE színeiben játszott.

A Gazsi Péter vezette NB I-es férfi alakulatból távozott Németh Zsolt, érkezett viszont két légiós ütő az ukrán Pavel Dikun és a brazil Renan Salton személyében.

A MÁV Előre-BERICAP a női bajnokság folytatásában szombaton a Diósgyőr vendége lesz, míg a férfiak a sorozat második szakaszának nyitányán Sümegre utaznak vasárnap.

Sport

 1. Vége a szavazásnak: Loic Negoé az elmúlt évtized legszebb Vidi-gólja

  Honlapján szavaztatta meg szurkolóit a fehérvái futballklub, hogy melyik volt az elmúlt tíz év legszebb, Vidi-játékos által szerzett gólja. Minden évből több gólra is lehetett szavazni két hónapon át, az egyes évek "győztesei" jutottak a döntőbe. Itt aztán újabb szavazás alapján kiderült, hogy a Chelsea elleni Európa-liga csoportmeccsen született Nego-bomba volt a Vidi-szurkolók kedvence.

  2020.07.03.
 2. EB-selejtezőre készül Fehérváron a női kosárlabda-válogatott

  Székely Norbert szövetségi kapitány vezetésével a hollandok elleni, novemberi, kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőre készül Székesfehérváron a női kosárlabda-válogatott. A keretben van sérülésből felépült, és éppen klub nélküli játékos is, a lényeg most az összetartás. A hétfőn kezdődött edzőtábor négy héten át tart az MKOSZ edzőközpontjában.

  2020.06.30.
 3. Jégkorong Erste Liga - finn edző irányítja a Fehérvári Titánokat

  A finn Kasper Vuorinent nevezték ki a jégkorong Erste Ligában szereplő Fehérvári Titánok edzőjének. A klub honlapjának beszámolója szerint a játékoséveit Finnországban töltő tréner aktív pályafutását 2007-ben fejezte be.

  2020.06.30.
 4. Triatlon - világsztárok és érmek a Deseda-tó partján

  A hazai triatlon egyik meghatározó helyszínén, a kaposvári Deseda-tó partján került megrendezésre az idei szezon első megmérettetése. A múlt héten kirobbant nyári hőség nem állta útját a Family Tree Triatlon SE sportolóinak sem, az egyesület versenyzői szép eredményekkel zártak Somogyban.

  2020.06.29.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak