Változások a női és férfi röplabdacsapat játékoskeretében

A MÁV Előre női és férfi NB I-es röplabda-csapatának játékoskeretében is történtek változások a téli szünetben. Mindkét együttesben akadnak távozók és érkezők is, a korábbi edzőváltások után tehát az állomány is frissült.
2020.01.09. 11:13 |

Az NB I Ligában szereplő, immáron Farkas Mihály vezetőedző által irányított női gárdából korábban távozott Petri Izabella, míg Berkó Vivien, Sziládi Viktória és Orosz Bianka átigazolása tárgyalási fázisban van. Mind a négy röplabdázó esetében Budaörs (lehet) a célállomás, ahová korábbi mesterüket, Fésüs Irént követhetik. Ugyanakkor visszatért Fehérvárra a saját nevelésű ütő, Kiss Anna, aki legutóbb az UTE színeiben játszott.

A Gazsi Péter vezette NB I-es férfi alakulatból távozott Németh Zsolt, érkezett viszont két légiós ütő az ukrán Pavel Dikun és a brazil Renan Salton személyében.

A MÁV Előre-BERICAP a női bajnokság folytatásában szombaton a Diósgyőr vendége lesz, míg a férfiak a sorozat második szakaszának nyitányán Sümegre utaznak vasárnap.

Sport

 1. A világ legjobb fiatal kosarasait láthatjuk Fehérváron január 30-tól

  Évek alatt az egyik legrangosabb európai utánpótlás kosárlabda eseménnyé nőtte ki magát a Szent István Kupa U16-os torna, amelynek a kezdetek óta vendége a Real Madrid és a Bayern München is. Az idén január 30-a és február 2-a között az NBA Academy, a Stellazzurra Roma, a Kínai és az Iráni válogatott is Fehérvárra érkezik.

  2020.01.28.
 2. Kitűnően kezdték a magyar kupasorozatot a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljai

  A hétvégén kezdetét vette a nehézségi mászás magyar kupafordulója, az első helyszín Szombathely volt, a Mászóka Magyar Kupa elnevezésű versennyel. A Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljainak eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.01.28.
 3. Szondi-győzelmek és verseségek az év első asztalitenisz-bajnokijain

  Idegenbeli mérkőzésekkel folytatták a bajnokságot a Honvéd Szondi SE asztalitenisz-csapatai. Az első két idei fordulóban akadt megyei rangadó is, az első osztályú csapat pedig behúzta a meccseit.

  2020.01.27.
 4. Kőszegen vívtak nemzetközi mérkőzéseket a Varkocs György Box Club ökölvívói

  Három ringben zajló nemzetközi edzőmérkőzéseket felvonultató küzdelemsorozaton vettek részt hétvégén a Varkocs György Box Club bunyósai Kőszegen. Junior korcsoportban Nagy Evelin, Németh Zsolt, Tóth Adrián, ifiben: Tórizs László, Lakatos Viktor és Major Milán, míg a felnőttek közt Horváth Erik és Lénárt Péter léptek szorítóba a megmérettetésen.

  2020.01.27.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak