Utolsó hazai mérkőzésén a Fradit fogadja az Alba Fehérvár KC

Az utolsó előtti fordulóban az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata érkezik a Köfém Sportcsarnokba. Az Alba Fehérvár KC számára mind a bajnoki cím reménye, mind a kiesés veszélye eltűnt, azonban nem feltett kézzel mennek ki a parkettre a Fradi ellen.
2023.05.18. 11:50 |
Utolsó hazai mérkőzésén a Fradit fogadja az Alba Fehérvár KC

A K&H Liga magyar női kézilabda-bajnokság 25. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata érkezik az Alba Fehérvár KC otthonába.

A Fradi jelenleg 44 ponttal a második helyen áll a 46 pontos Győr mögött. Érdekesség, hogy a listavezető Győr és az őket üldöző Ferencváros is érdekelt a Bajnokok Ligája Final Fourban, amit júniusban Budapesten rendeznek meg. A nagyszerű formában kézilabdázó Fradinak azonban a nemzetközi meccsek előtt a Köfém Sportcsarnokban van jelenése, ahol az Alba Fehérvár KC játékosai nehezíthetik meg a dolgukat. Az egyesület honlapjának Takó Viktória, az Alba Fehérvár KC balszélsője úgy nyilatkozott: tudják, hogy nem ők az esélyesek, de igyekeznek a legjobb formájukat hozni. A két csapat januári mérkőzésén a Ferencváros 37-22 arányban győzött.

A jegyeket kizárólag a helyszínen, készpénzes fizetéssel lehetséges megváltani. A belépők a felnőttek számára 3500, a diákok és nyugdíjasok részére 3000 forintért vásárolhatók meg. 

K&H Liga, 25. forduló

május 19., péntek 18.00 óra, Köfém Sportcsarnok
Alba Fehérvár KC - FTC-Rail Cargo Hungaria