Utánpótlás rögbi torna lesz március 15-én a Köfém pályán

Március 15-én, pénteken 10 órakor kezdődik a Fehérvár Rugby Club a hagyományos évadnyitó Utánpótlás Olimpiai Rögbi tornája a Köfém pályán. (Zombori út 21.) Az évtizedes hagyományokra visszatekintő rendezvényen megemlékeznek szabadságharcos elődeinkről is.
2019.03.14. 08:06 |

A Fehérvár Rugby Club tornájának célja: szabadságharcos elődeinkről történő méltó megemlékezés, illetőleg megemlékeznek az Magyar Rögbi Szövetség, MRgSZ megalapításáról - 1990. március 15. - is.

A téli felkészülést követően ez az első szabadtéri mérkőzéssorozat. Az első utánpótlás csapat 1990-ben alakult meg, Székesfehérváron, azóta a Fehérvár Rugby Club rendezi az utánpótlás részére a tornákat. A tornára 28 csapat nevezett U10-től U18 korosztályig bezárólag, ez közel háromszáz játékost jelent.

A torna záró mérkőzésén HAKA bemutató is lesz, új-zélandi játékossal. A rendezvény alatt a kicsiknek rajzolási, színezési lehetőség áll rendelkezésékre, lesznek ügyességi játékok és foci. Az ünnepi hangulatú esemény kellemes szórakozási lehetőséget ígér a családok minden tagja számára.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak