Ünnepi műsor mellett kapcsolták fel Palotaváros karácsonyfájának fényeit

Másodszor állítottak közös karácsonyfát Palotavárosban a Vasvári Pál Általános Iskola és a Fehérvári Polgárok Egyesülete kezdeményezésére, a György Oszkár téren. A diákok ünnepi műsorral, a felnőttek harapnivalóval és forró teával készültek, majd sötétedéskor a városrész karácsonyfáján is kigyúltak a fények.
2018.12.05. 18:17 |

Szerettük volna, ha egy ilyen forgalmas út mentén, mint a Palotai út a városrész megmutathatja a karácsonyfáját, adventi hangulatot csempészve ezzel a térre. A karácsonyfánk vízkeresztig állni fog, amikor a diákok segítségével bontjuk majd le.” - hangsúlyozta Viza Attila, önkormányzati képviselő, aki Laczkó Gáborral, a Vasvári Pál Általános Iskola igazgatójával együtt köszöntötte a megjelent diákokat, tanárokat, kicsiket és nagyokat, valamint a társszervezők képviselőit.

Fontos a kapcsolatépítés lehetősége, tagjaink szerencsére aktívak, ezért sok olyan rendezvényünk van, amiket különféle civil szervezetekkel és a várossal közösen szervezünk, illetőleg segítünk - lehetőleg egy kis gasztronómiát belecsempészve - ahol a fehérváriak találkozhatnak, beszélgethetnek.

Ezúttal narancsos, szegfűszeges, ánizsos fekete teát és szaloncukrot kínáltak egyesületünk hölgytagjai.” - emelte ki Palkovics Lajos, a Fehérvári Polgárok Egyesületének elnöke.

Fehérvári színes

 1. Kemiben jártak a Tóvárosi Általános Iskola pedagógusai

  Székesfehérvár finn testvérvárosában Kemiben folytatódott a Tóvárosi Általános Iskola ERASMUS+ Sport programja. A finn, litván sportszakemberek februári fehérvári látogatása után Kemiben találkozott a három nemzet delegációja.

  2019.05.20.
 2. Zenés beszélgetés a Királykút Emlékházban Szirtes Edina Mókussal és Cserta Balázzsal

  Május 20-án, hétfőn 18 órai kezdettel zenés beszélgetés lesz a Királykút Emlékházban, ahol Szirtes Edina Mókus és Cserta Balázs lesznek a vendégek.. A házigazda ezúttal is Dr. Bakonyi István, irodalomtörténész, a belépés díjtalan, szeretettel várják az érdeklődőket.

  2019.05.19.
 3. Családi programokkal és különleges zenei élményekkel jubilált a Jam-Bory-Vár

  A Kortárs Művészeti Fesztivál programsorozatában évek óta a legnépszerűbb rendezvény a Jam-Bory-Vár, amely fesztivál a fesztiválban. A népszerű rendezvény szombaton hagyományosan családi programokkal, koncertekkel és épületvetítéssel várta a közönséget.

  2019.05.18.
 4. Székesfehérvárra érkezett szombaton az Ország Gerinctornája

  A MOL Aréna Sóstó adott otthont Az Ország Gerinctornájának, ahol az érdeklődők mindent megtudhattak a derékfájás okáról és kezelési, terápiás lehetőségeket ismerhettek meg. A szakmai előadások után speciális gerinctornán, illetve gerinc- és ízületvédelmi szempontok szerint felépített edzéseken lehetett részt venni, valamint terapeuták biztosítottak személyes konzultációt.

  2019.05.18.

Kortárs Művészeti Fesztivál

Eseménynaptár

2019. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Webkamera


360 Fehérvár

Óvodai beiratkozás 2019.

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek