Itthon lesz a negyedik meccs - újabb sérültek hiányoznak a Hydro Fehérvár AV19 csapatából

Nem jó előjelekkel várja a kedden, 19.15 órakor, a Raktár utcában kezdődő pároscsata negyedik mérkőzését a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata. Az együttest sújtó betegséghullámban ugyan már többen visszatértek a jégre, ugyanakkor a vasárnapi találkozón két hátvéd is megsérült.
2023.03.14. 07:12 |
Itthon lesz a negyedik meccs - újabb sérültek hiányoznak a Hydro Fehérvár AV19 csapatából

A Hydro Fehérvár AV19 csapata kedden a negyeddöntő negyedik mérkőzésén fogadja a Salzburg csapatát, a párharc állása 3-0 az osztrákok javára – ugyanakkor a magyar ICE-csapatból többen sérülés és betegség miatt hiányoznak.

Különösen hátvédfronton fogyatkozott meg a gárda, Horváth Milán és Szabó Dániel már hosszabb ideje nem állnak Kevin Constantine rendelkezésére, Stipsicz Bencére többhetes kihagyás vár, a vasárnapi találkozón egy blokkolt lövést követően Vokla Roland, valamint Csollák Márkó is megsérült.

A csatárok esetében „csak” Magosi Bálint van sérültlistán, Erdély Csanád és Németh Kristóf pedig betegség miatt nem tudták vállalni a játékot vasárnap, kettejük játéka a keddi találkozón kérdéses.

Kevin Constantine legutóbbi nyilatkozatában kiemelte, büszke a játékosaira, hiszen rendkívüli munkát végeznek a jégen. „Több sérülésünk is volt az elmúlt időszakban, ráadásul az influenza is megtizedelte a csapatot. Minden este változik a keret, és van olyan, hogy nincs hat egészséges hátvédünk. A srácok mégis mindent beleadnak minden meccsen, minden harmadban, ezt nagyon jó látni. Úgy gondolom, megérdemelnének egy győzelmet az erőfeszítésért, hogy elmondhassam nekik, nagyszerű munkát végeztek."