Újabb hatos – ezúttal a Znojmótól kapott ki a Hydro Fehérvár AV19

Nem játszott jól a mérkőzés nagy részében a Hydro Fehérvár AV19 a Znojmo ellen, és csakúgy, mint pénteken Bécsben ezúttal is hat gólt kapott. Negyedszer kapott ki zsinórban a Volán.
Hydro Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 2-6 (1-2, 1-2, 0-2)

2019.10.06. 20:00 |

A Hydro Fehérvár AV19 – Znojmo mérkőzés elejét átaludta a Volán, ezt pedig a cseh gárda ki is használta: Luciani értékesítette az első vendég lehetőséget a az ötödik perc elején. Kellett egy kis idő, de összekapta magát a hazai együttes, a tizedik percben egy kontra végén Kóger egyenlített. A szünetre azonban znojmói előnnyel mentek a csapatok, ismét Luciani talált be. A második harmadot ugyan két emberhátránnyal kezdte a Fehérvár, de mindkettőt kivédekezte, és öt az öt ellen is jobb volt. Ennek pedig újabb egyenlítés lett a jutalma: Caruso lőtt a kékről, Timmins ért bele, és bár videóztak a bírok, megadták a Volán ezredik hazai alapszakasz gólját. Ezen az estén azonban örömből ennyi jutott a fehérvári drukkereknek. Még a harmadban ütött kettőt a Znojmo, és a záró periódusban is betaláltak kétszer David Bartosék, 6-2-re nyert Székesfehérváron a Znojmo. A Volán pénteken négy vereséggel a háta mögött utazik Linzbe, ráadásul egy olyan hétvége után, melyet 3-12-es gólaránnyal zárt…

Hydro Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 2-6 (1-2, 1-2, 0-2)
Gólszerzők: Kóger, Timmins, illetve Luciani (2), Beranek, Tensey, Bartos, Bowles.

Sport

 1. Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

  10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.

  2020.02.27.
 2. A sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja szombaton a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga harmadik körének első mérkőzésén, február 29-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC lesz a Vidi ellenfele a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal kibővített gyereksarokkal várják a szurkolókat. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről itt tájékozódhat.

  2020.02.27.
 3. Fiatal fehérvári falmászók versenyeztek hétvégén az IRCC Alpok-Adria Kupán

  Hétvégén Horvátország fővárosa, Zágráb adott otthont az idei év első IRCC nemzetközi falmászó versenyének. Az Alps-Adriatic IRCC-Croatian Cup 2020 elnevezésű versenyen három fiatal fehérvári mászó próbálta ki magát, első ilyen nehézségű versenyükön; a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Juhász Tamara, Hegedüs-Krisó Dénes és Pajor Vince edzőjükkel, Abonyi Gáborral utazott ki a megmérettetésre. 

  2020.02.26.
 4. Székesfehérvári súlyemelő hölgyek és urak sikerei Tatabányán

  Szombaton Tatabányán mérték össze erejüket a súlyemelők, többek között a Fehérvár Rugby Club súlyemelői is dobogóra léptek, aki eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.02.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak