Újabb hatos – ezúttal a Znojmótól kapott ki a Hydro Fehérvár AV19

Nem játszott jól a mérkőzés nagy részében a Hydro Fehérvár AV19 a Znojmo ellen, és csakúgy, mint pénteken Bécsben ezúttal is hat gólt kapott. Negyedszer kapott ki zsinórban a Volán.
Hydro Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 2-6 (1-2, 1-2, 0-2)

2019.10.06. 20:00 |

A Hydro Fehérvár AV19 – Znojmo mérkőzés elejét átaludta a Volán, ezt pedig a cseh gárda ki is használta: Luciani értékesítette az első vendég lehetőséget a az ötödik perc elején. Kellett egy kis idő, de összekapta magát a hazai együttes, a tizedik percben egy kontra végén Kóger egyenlített. A szünetre azonban znojmói előnnyel mentek a csapatok, ismét Luciani talált be. A második harmadot ugyan két emberhátránnyal kezdte a Fehérvár, de mindkettőt kivédekezte, és öt az öt ellen is jobb volt. Ennek pedig újabb egyenlítés lett a jutalma: Caruso lőtt a kékről, Timmins ért bele, és bár videóztak a bírok, megadták a Volán ezredik hazai alapszakasz gólját. Ezen az estén azonban örömből ennyi jutott a fehérvári drukkereknek. Még a harmadban ütött kettőt a Znojmo, és a záró periódusban is betaláltak kétszer David Bartosék, 6-2-re nyert Székesfehérváron a Znojmo. A Volán pénteken négy vereséggel a háta mögött utazik Linzbe, ráadásul egy olyan hétvége után, melyet 3-12-es gólaránnyal zárt…

Hydro Fehérvár AV19 – Orli Znojmo 2-6 (1-2, 1-2, 0-2)
Gólszerzők: Kóger, Timmins, illetve Luciani (2), Beranek, Tensey, Bartos, Bowles.

Sport

 1. Remek meccseken győztek a MÁV röpisei a női és férfi élvonalban is

  Megnyerte első bajnokiját a MÁV Előre-BERICAP a női NB I Liga alapszakaszban. A 3:1-re végződött mérkőzésen a Gödöllői RC volt az ellenfél. A férfiak drámai csatában, döntő játszmában fordítva verték a DEAC-ot, vagyis a MÁV mindkét csapata győzelemmel kezdte a szezont.

  2019.10.14.
 2. Tizenkilenc másodperc után vezetést szerzett, végül kikapott a Hydro Fehérvár AV 19

  Nem tudta megszakítani rossz szériáját a Bolzano ellen a Volán, amely első kapuralövéséből megszerezte a vezetést. Igaz emberhátrányok tömkelegében kellett helytállnia. A záróharmadban a hosszabbításért küzdött Hannu Jarvenpaa együttese, amely végül 4-3-ra kikapott. Sorozatban hatodik meccséükön maradtak pont nélkül Kógerék.

  2019.10.13.
 3. Serbán Henrik kiütéssel diadalmaskodott a salgótarjáni Felix Promotion profi box gálán

  Technikai KO-val zárta le második profi - eredetileg négy menetesre kiírt - megmérettetését Serbán Henrik (2-0, 1 TKO), aki a Felix Promotion International szombati, salgótarjáni profi box gáláján diadalmaskodott idő előtt a szlovák Henrich Herak felett. 

  2019.10.13.
 4. Rengeteg büntetővel győzött a Pécs az Alba Fehérvár ellen

  A kosárlabda bajnokság harmadik fordulójában elszenvedte első verségét az Alba Fehérvár. Pécsen végig szoros meccsen, az ellenfélnél jobban dobva és több lepattanót szedve is kikaptak a fehérváriak, akik ellen negyvenháromszor dobhatott büntetőt a PVSK.

  2019.10.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak