Új beszélgetés a Cselekvő Fehérvár „Egészségedre” sorozatában kedden

A Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program Egészségedre című sorozatának következő részében a gyermekek egészségvédelme lesz a téma. A Dr. Wilhelm Róbert gyermekorvossal készített beszélgetést május 4-én, kedden 18 órától lehet meghallgatni.
2021.05.03. 10:45 |

„Hogyan védjük gyermekünk egészségét? Hogyan erősítsük immunrendszerünket? Mi az általános vélekedés a védőoltásokról?” – teszi fel a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program legújabb aktivitásának plakátja a kérdéseket.

A következő Egészségedre sorozatának keretében a az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad majd választ Dr. Wilhelm Róbert gyermekorvos online rendelése.

A szakemberrel készített beszélgetést az érdeklődők május 4-én, kedden 18 órától hallgathatják meg a Cselekvő Fehérvár Facebook-oldalán. A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Közélet

 1. Ismét Fehérvárra látogatott a Belarusz Köztársaság magyarországi nagykövete

  A tavalyi év márciusa után ma újra Székesfehérvárra látogatott Aleksandr Ponomarev, a Belarusz Köztársaság magyarországi nagykövete, akit székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András fogadott a Városházán. A kötetlen találkozó során több jövőbeni gazdasági és kulturális együttműködés lehetősége is felmerült.

  2021.05.06.
 2. Székesfehérvár fejlesztési források formájában kap kompenzációt az államtól

  Jelentős adócsökkentést kaptak a kormány döntésének köszönhetően a kis- és középvállalkozások. Az önkormányzatoknál ez bevételkiesést jelent, ezért az állam kompenzációt biztosít majd a településeknek. Az erre biztosított keretösszeget és a felosztási kategóriákat ma a Kormányinfón jelentették be. Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán szólalt meg a témában, ahol leírja: a város fejlesztési források formájában kap majd kompenzációt, és erről már folynak az egyeztetések a kormánnyal. 

  2021.05.06.
 3. Megjelent a Városi Civil Alap kiírása - május 21-ig lehet pályázni

  Megjelent a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Városi Civil Alap civil közösségi tevékenységek támogatását elősegítő pályázati kiírása. A cél, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegyék azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére már támogatásban részesültek. A pályázat benyújtási határideje május 21., péntek 12 óra.

  2021.05.06.
 4. Irány a tér! - infrastrukturális fejlesztés a Fehérvári Civil Központban

  11 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós forrásból infrastrukturális fejlesztést hajtott végre az elmúlt egy év során a Fehérvári Civil Központ Nonprofit Kft. A projektnek köszönhetően kültéri és beltéri prezentációt segítő technikai eszközök színesítik ezentúl az intézmény szolgáltatási palettáját.

  2021.05.06.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár