Továbbra is veretlenek a MÁV Előre női röplabdázói a bajnokságban

Újabb győzelemnek örülhetett a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I alapszakaszában. A fehérvári lányok 3:2-re verték a vendég diósgyőrieket. A férfiak megyei rangadón Dunaújvárosban szoros játszmákban szenvedtek vereséget.
2019.11.04. 09:34 |

Női NB I Liga alapszakasz, 4. forduló:

MÁV Előre-BERICAP – DVTK Fux 3:2 (-15, 23, 19, -17, 12)

MÁV: Budai V., Martinez I., Berkó V., Zolnai V., Sziládi V., Petri I., Busa S., Berkó L., Orosz B., Kovács E. Vezetőedző: Fésüs Irén.

A játéknap után százszázalékos mérleggel, négy győzelemmel első helyen áll a MÁV a bajnoki tabellán.

Három szettben maradt alul a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I soros fordulójában. A dunaújvárosi bajnoki mindhárom játékrészében legalább húsz pontig jutottak Neukum Gáborék. A 4. forduló összecsapásán Nagy Róbert ült a MÁV kispadján Németh Ödön helyett.

Férfi NB I B csoport, 4. forduló:

Dunaferr SE – MÁV Előre-BERICAP 3:0 (20, 23, 24)

MÁV: Szőke Z., Kun B., Németh Zs., Náhol G., Neukum G., Tóth K., Hortobágyi V., Kholman N., Salazar Y., Stefanovics K., Szentesi B., Takács M. Masszőr: Nagy Róbert.

Sport

 1. Megverte a Znojmót a Volán, még maradt esély a rájátszásra

  A középszakasz utolsó előtti fordulójában győzelmi kényszerben volt a Hydro-Fehérvár AV19, amely közvetlen riválisát, a Znojmót fogadta. A rájátszást jelentő nyolcadik helyért zajló harcban ezúttal jól védekezve, kapott gól nélkül nyert a Volán, így még maradt matematikai esélye a play-off elérésére.

  2020.02.27.
 2. Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

  10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.

  2020.02.27.
 3. A sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja szombaton a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga harmadik körének első mérkőzésén, február 29-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC lesz a Vidi ellenfele a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal kibővített gyereksarokkal várják a szurkolókat. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről itt tájékozódhat.

  2020.02.27.
 4. Fiatal fehérvári falmászók versenyeztek hétvégén az IRCC Alpok-Adria Kupán

  Hétvégén Horvátország fővárosa, Zágráb adott otthont az idei év első IRCC nemzetközi falmászó versenyének. Az Alps-Adriatic IRCC-Croatian Cup 2020 elnevezésű versenyen három fiatal fehérvári mászó próbálta ki magát, első ilyen nehézségű versenyükön; a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Juhász Tamara, Hegedüs-Krisó Dénes és Pajor Vince edzőjükkel, Abonyi Gáborral utazott ki a megmérettetésre. 

  2020.02.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak