Továbbra is veretlenek a MÁV Előre női röplabdázói a bajnokságban

Újabb győzelemnek örülhetett a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I alapszakaszában. A fehérvári lányok 3:2-re verték a vendég diósgyőrieket. A férfiak megyei rangadón Dunaújvárosban szoros játszmákban szenvedtek vereséget.
2019.11.04. 09:34 |

Női NB I Liga alapszakasz, 4. forduló:

MÁV Előre-BERICAP – DVTK Fux 3:2 (-15, 23, 19, -17, 12)

MÁV: Budai V., Martinez I., Berkó V., Zolnai V., Sziládi V., Petri I., Busa S., Berkó L., Orosz B., Kovács E. Vezetőedző: Fésüs Irén.

A játéknap után százszázalékos mérleggel, négy győzelemmel első helyen áll a MÁV a bajnoki tabellán.

Három szettben maradt alul a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I soros fordulójában. A dunaújvárosi bajnoki mindhárom játékrészében legalább húsz pontig jutottak Neukum Gáborék. A 4. forduló összecsapásán Nagy Róbert ült a MÁV kispadján Németh Ödön helyett.

Férfi NB I B csoport, 4. forduló:

Dunaferr SE – MÁV Előre-BERICAP 3:0 (20, 23, 24)

MÁV: Szőke Z., Kun B., Németh Zs., Náhol G., Neukum G., Tóth K., Hortobágyi V., Kholman N., Salazar Y., Stefanovics K., Szentesi B., Takács M. Masszőr: Nagy Róbert.

Sport

 1. Hosszabbításban kapott ki hazai pályán a Volán a Villachtól

  A válogatott programja után ismét a kluboké volt a főszerep, folytatódott az EBEL. A Hydro Fehérvár AV19 a szezonban először játszott hazai pályán a Villachhal, amelytől idegenben kikapott. Gólszegény meccsen a hosszabbításban döntöttek a vendégek, így növelték előnyüket a táblázaton a Volánnal szemben.

  2019.11.12.
 2. A 9 éves Kerekes Lászlóval a soraikban győztek a fehérvári sakkozók a bajnoki rajton

  Az NB II - Breyer csoportban megyei rangadóval indult a Nemzeti Sakk Csapatbajnokság; a Rácalmás SE fogadta a Fehérvár SE csapatát. A Fehérvár csapatában győztek: Albrecht Gábor, Szabó Lőrinc, Fellegi Zoltán, Kerekes László. Döntetlent értek el: Kiss Viktor, Papagorasz Takisz, Szabó Kristóf, Csire Bence, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Fehérvári István, Rabi-Nagy Dániel. Rácalmás SE - Fehérvár SE: 4-8.

  2019.11.12.
 3. 2021-es U21-es foci Európa-bajnokság - Székesfehérváron lesz a döntő

  Székesfehérváron, Szombathelyen, Gyirmóton és Budapesten, a Bozsik Stadionban lesznek mérkőzések a 2021-es, magyar-szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon. A négy kvartettből az első két helyezett jut a negyeddöntőbe, e meccsekre Székesfehérváron, Szombathelyen, Mariborban és Ljubljanában kerül sor.

  2019.11.12.
 4. Decemberben megint lesz focitorna: jön a XX. Fehérvári Futballfesztivál

  Idén sem telhetnek el az ünnepek közötti napok mozgás, foci nélkül – megint megrendezi a Videoton Baráti Kör Egyesület a fehérvári futballfesztivált a VOK-ban.  A december 27-30-a között zajló tornán ebben az évben is öt kategóriában várják a csapatok jelentkezését.

  2019.11.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak