Sóstón játszhatja nemzetközi meccseit is a MOL Fehérvár FC

Továbbjutás esetén az EL 3. selejtezőkörében már a MOL Aréna Sóstóban fogadja a következő ellenfelét a MOL Fehérvár FC. Az UEFA pozitívan bírálta el a mérkőzés helyszínének cseréjére vonatkozó kérését a klubnak - írja a csapat a hivatalos honlapján.
A MOL Aréna Sóstóban kezdi a Vidi a bajnokságot!
2019.07.30. 13:07 |
Az UEFA felé már korábban le kellett adni az Európa Liga harmadik selejtezőkörének helyszínét, azonban kivételezési eljárás keretében kérvényezte a klub, hogy továbbjutás esetén az Eintracht Frankfurt vagy a Flora Tallinn elleni augusztus 8-ai mérkőzésnek is a MOL Aréna Sóstó adhasson otthont. Kedden megérkezett az UEFA válasza, melynek értelmében - továbbjutás esetén - a harmadik selejtezőkör hazai mérkőzését a MOL Aréna Sóstóban játszhatja le a Vidi.

Sport

 1. Újabban nyerni jár Salzburgba a Volán, most ötöt lőtt a Red Bullnak!

  Andrew Yogan parádézott, két-két góllal és gólpasszal járult hozzá, hogy a Hydro Fehérvár AV19 meglepően simán kiütötte a liga elitalakulatát. Hannu Järvenpää csapata ebben a szezonban mindkét alapszakasz-meccsét megnyerte Salzburgban, egyben tökéletes hétvégét zárt. Hat pontot szerzett az első és az utolsó helyezett ellen a Volán, és jelezte, még nem mondott le az első ötbe kerülésről.

  2019.12.15.
 2. Két gólt szerzett, egyet sem kapott a MOL Fehérvár az év utolsó bajnokiján

  Kisvárdán javított renoméján a MOL Fehérvár FC, amely a bajnokság középmezőnyéhez tartozó ellenfele otthonában győzelemmel zárta a 2019-es esztendőt. Öngóllal jutott vezetéshez a Vidi, majd Pátkai fejesgóllal állította be a 2-0-ás végeredményt. Őszi második a MOL Fehérvár.

  2019.12.14.
 3. Kései hajrá után kikapott Zalaegerszegen az Alba Fehérvár

  Félidőben még nagyobb hátrányban volt, a negyedik negyedben azonban már vezetett is az Alba Fehérvár a ZTE csarnokában. A zalaiak végül visszaverték a támadást, és három, egyaránt legalább húsz pontig jutó légiósuk vezetésével minimális győzelmet arattak.

  2019.12.14.
 4. Pingpong - Mikulás kupa Székesfehérváron

  Folytatódott a Fejér Megyei Szabadidő Szövetség versenysorozata, ismét játszani hívták az asztaliteniszezőket a Hétvezér Iskolába. A játéklehetőség biztosítása, sportbarátságok ápolása, egészséges életmódra ösztönző családi program célkitűzések maradéktalanul megvalósultak a Mikulás Kupán. 

  2019.12.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak