Tóth Adrián meghívót kapott a junior ökölvívó válogatottba

Idén először hívták össze a junior magyar ökölvívó válogatott keretét, Székesfehérvárról a Fehérvár Küzdősport Egyesület versenyzője Tóth Adrián és az egyesület vezetőedzője Turós Arnold is meghívót kapott.
2021.05.03. 08:25 |

Sűrű program előtt állnak a Fehérvár Küzdősport Egyesület utánpótlás korú ökölvívói; május 16-22-ig a 68. Nemzetközi Bornemissza Gergely Emlékversenyen vesz részt a klub két legeredményesebb versenyzője, az egyaránt magyar bajnok Nagy Evelin és Tóth Adrián.

Június elején az utánpótlás magyar kupa lesz a következő megmérettetés, ahol egy nagyobb csapattal indulnak a fehérváriak, az Európa-bajnokságra is itt lehet kivívni az indulási jogot.

Jelen állás szerint három válogatott bokszolója van a Fehérvár Küzdősport Egyesületnek, serdülőben (13-14 év) Frank Dominik, a junioroknál (15-16 év) Tóth Adrián, míg ifiben (17-18 év) Nagy Evelin.

Sport

 1. Labdarúgó válogatott: öt Vidi-játékos van a bő EB-keretben

  Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott bő, 30 fős keretét. A két csoportmeccsét is Budapesten játszó nemzeti csapat Ausztriában edzőtáborozik, majd két felkészülési meccset is játszik. A keretben Bolla, Fiola, Hangya, Nego és Nikolics személyében öt Mol Fehérvár-játékos szerepel.

  2021.05.06.
 2. Az élvonaltól búcsúzó Diósgyőr otthonában zárja a szezont vasárnap a MOL Fehérvár FC

  Május 9-én, vasárnap 17:30 órakor a már kiesett DVTK otthonában játssza a 2020-2021-es bajnoki szezon utolsó mérkőzését a Vidi.

  2021.05.06.
 3. Elkezdődött az atlétikai versenyszezon - az U16 és U14 korosztály sikerei a Bregyóban

  A legfiatalabb versenyzők, a 12-13 és a 14-15 évesek területi kvalifikációs versenyével elstartolt az atléták versenyszezonja. Az ARAK fiataljai hazai pályán bizonyítottak, számolatlanul értek el egyéni csúcsokat, amelyekért nem maradt el az arany, ezüst és bronzérem sokasága.

  2021.05.04.
 4. Kettős emberhátrányban, hosszabbításban kapott ki a Vidi a Magyar Kupa döntőjében

  2019 után játszott ismét Magyar Kupa-döntőt a Mol Fehérvár, az ellenfél ezúttal az Újpest volt. A bajnokságban rendre kiütötte a lilákat a Vidi, ezúttal az első félidőben egyik csapat sem tudott betalálni. Helyzet alig volt a második játékrészben, de az utolsó percben, majd a hosszabbításban is kiállítottak egy fehérvárit, végül pedig egy jól eltalált lövés döntött az Újpest javára.

  2021.05.03.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak