Tiszaújvárosi győzelmével továbbjutott a MOL Fehérvár a Magyar Kupában

Bejutott a legjobb harminckét csapat közé a MOL Fehérvár a kupában, miután a papírformának megfelelően legyőzte NB III-as ellenfelét. A csatárok közül Futács két, Hodzic egy góllal vette ki a részét a 3-0-ás győzelemből.
2019.10.30. 14:38 |

Az Eger után a Tiszaújváros várt a kupában Marko Nikolics csapatára, vagyis újabb alsóbb osztályú ellenfél. A Vidi Kovács - Nego, Rus (Nikolov), Musliu, Stopira - Pátkai, Elek, Milanov (Zsóri) - Bambgoye, Futács, Hodzic (Pantics) összeállításban kezdett. Fiatal kapusábnak akadt védeni valója a meccs elején, de ahogy várható volt, jobbára a fehérváriak kezdeményeztek. A vezetést azonban csak a 39. percben szerezték meg Hodzic szép tekerésével.

A második félidőben is sokáig jól tartotta magát a Tiszaújváros, sőt, veszélyeztetett is. Egy ízben a felső lécet érintve hagyta el a pályát a labda a hazaiak játékosa, Burics lövése után. A hajrában aztán Futács előbb MIlanov passzából, majd a csereként beálló Zsóri által kiharcolt 11-esből is betalált. A MOL Fehérvár 3-0-ra győzött, ezzel pedig bejutott a Magyar Kupában a harmincklettő közé.

Termálfürdő FC Tiszaújváros - MOL Fehérvár FC 0-3 (0-1)
Gl.: Futács (2), Hodzic.

Sport

 1. Öt mérkőzést rendeznek Székesfehérváron a 2021-es U21-es labdarúgó Eb-n

  A 2021. június 9-26. között Szlovéniával közösen rendezett, legmagasabban jegyzett utánpótlás kontinensviadalban a csoportmérkőzések mellett negyeddöntőt, sőt a torna döntőjét is Székesfehérváron rendezik majd. A szurkolók már a csoportkörök alkalmával láthatják Székesfehérváron pályára lépni a magyar válogatottat is. A város az EB idejére szurkolói zónákkal is készül majd.

  2019.11.13.
 2. Karate: fehérvári és megyei bajnoki címek az Utánpótlás ob-ról

  Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a pestszentimrei Sportkastély adott otthont az Utánpótlás Magyar Bajnokságnak kyokushin karatéban. A verseny, mint azt neve is mutatja, a Diákolimpia tavaszi versenysorozata mellett a legrangosabb hazai viadal az ifjú karatékák számára. Ehhez mérten itt minden hazai klub igyekszik felvonultatni legjobbjait. Ezen a hétvégén 53 egyesület 320 versenyzője csapott össze a bajnoki címekért.

  2019.11.13.
 3. Hosszabbításban kapott ki hazai pályán a Volán a Villachtól

  A válogatott programja után ismét a kluboké volt a főszerep, folytatódott az EBEL. A Hydro Fehérvár AV19 a szezonban először játszott hazai pályán a Villachhal, amelytől idegenben kikapott. Gólszegény meccsen a hosszabbításban döntöttek a vendégek, így növelték előnyüket a táblázaton a Volánnal szemben.

  2019.11.12.
 4. A 9 éves Kerekes Lászlóval a soraikban győztek a fehérvári sakkozók a bajnoki rajton

  Az NB II - Breyer csoportban megyei rangadóval indult a Nemzeti Sakk Csapatbajnokság; a Rácalmás SE fogadta a Fehérvár SE csapatát. A Fehérvár csapatában győztek: Albrecht Gábor, Szabó Lőrinc, Fellegi Zoltán, Kerekes László. Döntetlent értek el: Kiss Viktor, Papagorasz Takisz, Szabó Kristóf, Csire Bence, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Fehérvári István, Rabi-Nagy Dániel. Rácalmás SE - Fehérvár SE: 4-8.

  2019.11.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak