"Teremts reményt a világban!" - április 6-án lesz a Rotary Fehérvár jótékonysági bálja

Ötödik alkalommal szervezi meg jótékonysági bálját Székesfehérvári Rotary Klub április 6-án, szombaton. A bál bevételéből a Móri Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást végző Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény óvodai bútorainak felújítását, újakkal való pótlását támogatják a résztvevők.
2024.04.02. 10:39 |

Minden érdeklődőt örömmel várnak a Székesfehérvári Rotary Klub idei jótékonysági báljára, amelyet ötödik alkalommal szerveznek meg. A Mercure Hotel Magyar Király április 6-án, szombaton ad otthont a rendezvénynek, ahol a résztvevők amellett, hogy egy tartalmas, szórakoztató esten vehetnek részt, támogatást nyújtanak a Móri Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást végző Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek. A "Teremts reményt a világban!" gondolat mentén szervezett bálon, amelynek háziasszonya Lengyel Zsófia, a Mindenki Képes Egyesület elnöke, Székesfehérvár Önkormányzatának esélyegyenlőségi referense, és fellépnek a Mórról érkező táncos lábú gyerekek.

Lesz stand-up műsor Litkai Gergellyel és Szabó Balázs Mátéval, illetve a hajnalig tartó tánchoz a zenét az Avanti Zenekar szolgáltatja.

A szervezők a finom ételek és italok mellett tombolasorsolással teszik még izgalmasabbá az estet. A bál bevételéből a támogatott oktatási intézmény óvodai bútorainak felújítását, újakkal való pótlását támogatják. A részvételi szándékot a fehervarirotary@gmail.com címen jelezhetik az érdeklődők, akik ugyanitt kaphatnak bővebb információt is.