Tenisz: Farkaslaki Hints Flóra ezüstérmet szerzett az Ob-n

A Kiskút Tenisz Klub fiatal reménysége nagyszerűen menetelt a Fedettpályás országos bajnokságon. Farkaslaki Hints Flóra sorra vette az akadályokat az U12-es korosztályban, és egészen a döntőig menetelt.

2019.01.11. 09:03 |

Budapesten rendezték az U12-es Fedettpályás országos bajnokságot. Az indulók között ott volt a székesfehérvári Farkaslaki Hints Flóra, aki második kiemeltként vágott neki az Ob-nak. Flóra előbb Ganbat Jázmint verte nagyon sima két játszmában, ellenfelének mindösszesen egy gémet engedett (6:1, 6:0). A második körben Bucholz Bora Gizella sem tudta igazán megszorongatni a fehérvári játékost, 6:1, 6:3 lett a vége. Majd Nyúl Csenge következett a negyeddöntőben, ahol Farkaslaki Hints Flóra szintén két játszmában győzött (6:1, 6:3), az elődöntőben pedig Kardos Lorát verte 6:2, 6:3 arányban. A döntőben az első helyen kiemelt Bíró Melindával azonban nem bírt Flóra, a korábban összesen két(!) gémet veszítő Gellért SE-s teniszező 6:1, 6:2-vel lett országos bajnok, míg Farkaslaki Hint Flóra nyakába a szépen csillogó ezüstérem került.

Sport

 1. Vasárnap, hazai pályán elődöntőzik a Fehérvár Enthroners

  A HFL elődöntőjébe jutott Fehérvár Enthroners június 23-án, vasárnap 17:00 órától fogadja a Budapest Cowbells együttesét. Izgalmas csatára van kilátást, hiszen néhány hetet remek meccset játszott egymással a két gárda, akkor a fővárosiak nyertek egy ponttal 13-12-re. Ezúttal pedig már a döntőbe jutás a tét!

  2019.06.18.
 2. Montenegrói ellenfele lesz a MOL Fehérvár FC-nek az Európa-liga selejtezőjében

  A júliustól MOL Fehérvár FC néven szereplő fehérvári csapat kiemeltként várta az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolását. Nyonban a montenegrói FK Zeta nevét húzták a Vidi mellé, idegenben kezd Marko Nikolics csapata.

  2019.06.18.
 3. Előkelő helyezéseket értek el Budapesten a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljai

  Szombaton és vasárnap rendezték meg az I. Traverz Nehézségi Mászó Magyar Kupát, Budapesten. A körülmények nem annyira kedveztek a mászásnak, hatalmas hőség volt kint is és a mászóteremben egyaránt. Szombaton a nagyobbak, vasárnap a kisebbek indultak neki a mászóutaknak Budapesten, ahol az alábbi eredmények születtek.

  2019.06.18.
 4. A város fele sportolt a Kihívás Napján - Fehérvár legyőzte koszovói ellenfelét

  Székesfehérvár idén is legyőzte nemzetközi ellenfelét a Kihívás Napján. A szervezők ezúttal a majdnem azonos lélekszámú koszovói Peja városával sorsolták össze Fehérvárt, de városunk több mint ötven százalékos részvétellel maga mögé utasította déli vetélytársát.

  2019.06.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak