Tenisz: Farkaslaki Hints Flóra ezüstérmet szerzett az Ob-n

A Kiskút Tenisz Klub fiatal reménysége nagyszerűen menetelt a Fedettpályás országos bajnokságon. Farkaslaki Hints Flóra sorra vette az akadályokat az U12-es korosztályban, és egészen a döntőig menetelt.

2019.01.11. 09:03 |

Budapesten rendezték az U12-es Fedettpályás országos bajnokságot. Az indulók között ott volt a székesfehérvári Farkaslaki Hints Flóra, aki második kiemeltként vágott neki az Ob-nak. Flóra előbb Ganbat Jázmint verte nagyon sima két játszmában, ellenfelének mindösszesen egy gémet engedett (6:1, 6:0). A második körben Bucholz Bora Gizella sem tudta igazán megszorongatni a fehérvári játékost, 6:1, 6:3 lett a vége. Majd Nyúl Csenge következett a negyeddöntőben, ahol Farkaslaki Hints Flóra szintén két játszmában győzött (6:1, 6:3), az elődöntőben pedig Kardos Lorát verte 6:2, 6:3 arányban. A döntőben az első helyen kiemelt Bíró Melindával azonban nem bírt Flóra, a korábban összesen két(!) gémet veszítő Gellért SE-s teniszező 6:1, 6:2-vel lett országos bajnok, míg Farkaslaki Hint Flóra nyakába a szépen csillogó ezüstérem került.

Sport

 1. Karate: fehérvári éremdömping a diákolimpia selejtezőjében

  Vasárnap Várpalotán, a városi sportcsarnokban rendezték a kyokushin karate diákolimpia nyugat-magyarországi selejtezőjét. A formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban összesen 375 nevezés érkezett, a tét pedig nem volt kisebb, mint az országos döntőn való szereplés jogának kivívása.

  2019.03.18.
 2. Tizennégy ország 750 versenyzője érkezik a hétvégi Orka Kupára

  Péntektől vasárnapig Közép-Európa egyik legjelentősebb szinkronúszó utánpótlás versenyének ad otthont Székesfehérvár. Az Orka Kupán tizennégy ország, negyvennégy egyesületének, több mint hétszázötven indulója ugrik medencébe. A házigazda klub hagyományos viadala igazi sikertörténet, hiszen az elmúlt két évtizedben hatalmasat nőtt a verseny ázsiója. 

  2019.03.18.
 3. Tízgólos meccsen vette el a Volán pályaelőnyét a Salzburg

  Rendkívül feszült, igazi play-off meccset játszott a negyeddöntőben harmadik alkalommal összecsapó Fehérvár AV 19 és Red Bull Salzburg. A durvaságoktól sem visszariadó vendégek komoly előnyt építettek, amit azonban kétszer is majdnem eltüntetett a Volán. A vége így is salzburgi siker lett, vagyis a párharcban 2-1-re vezetnek, és már pályaelőnyben vannak az osztrákok.

  2019.03.17.
 4. Fehérváron csap össze Tóth „Barbár" Tamás és Darmos „Gladiátor" József

  A Felix Promotion International április 27-én, Székesfehérváron rendezi következő élő televíziós bokszgáláját. Várhatóan telt ház előtt, a főmérkőzésen harmadjára is megküzd egymással Tóth „Barbár" Tamás és Darmos „Gladiátor" József a cirkálósúlyú magyar-bajnoki címért.

  2019.03.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak