Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.
2019.05.23. 14:49 |

"Berni rutinjára, higgadtságára és gólerősségére nagy szüksége van a csapatunknak; sokat tud segíteni a fiatal játékosainknak is, nagyon fontos tagja, vezéregyénisége a keretünknek. Örülök, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk" - nyilatkozta Deli Rita.

"Nagyon jól érzem magam, szívesen maradok még egy évet. Gondolkodtam azon, hogy befejezem a pályafutásomat, de egyrészt érzem magamban az erőt és kedvet a folytatásra, még mindig örömet okoz a kézilabda; másrészt ennek a szezonnak a jó élményei is motiváltak abban, hogy a folytatást válasszam" - indokolta döntését Temes Bernadett az albakezi.hu klubhonlapon.

Sport

 1. Már nem kell sokat várni, hamarosan teljesen elkészül a Kiskút Tenisz Klub csarnoka

  A női Szuperliga-rajt előtt Cser-Palkovics András vendégeskedett a Kiskút Tenisz Klubban. Székesfehérvár teniszt is szerető polgármesterét a klub elnöke, Viszló Csaba kalauzolta körbe a csaknem teljesen kész, fedett, új csarnokban.

  2019.06.16.
 2. Tour de Hongrie - Neilands a végső győztes, Dina és Valter a dobogón zárt

  Székesfehérváron ért véget a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny, melynek ötödik, utolsó szakaszán Kecskeméttől tekert a koronázó városig a mezőny. A sprint befutót a holland Wouter Wippert nyerte, összetettben a sárga trikós lett Krists Neilands megőrizte első helyét. Nagy magyar siker, hogy mögötte Dina Márton és Valter Attila állhatott fel a dobogóra.

  2019.06.16.
 3. HFL - Elődöntőbe jutott a Fehérvár Enthroners

  A Fehérvár Enthroners 33-28-ra legyőzte a vendég Miskolc Steelerst a magyar amerikaifutball-liga (HFL) rájátszásának 1. fordulójában, ezzel bejutott az elődöntőbe. A fehérváriak a legjobb négy között majd a Cowbells Football csapatával találkoznak.

  2019.06.16.
 4. Gyulai Memorial - Visszatérő világsztárok Székesfehérváron

   Férfi és női 400 m gáton, férfi magasugrásban és hármasugrásban, valamint női távolugrásban is újra indulnak a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon a már a fehérvári közönség által megismert világsztárok. Az idei Gyulai Memorialt július 9-én rendezik.

  2019.06.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak