Tájak, portrék versben és vásznon a Költészen napján a Köfémben

A költészet napján verses összeállítással és kiállítással készül a Köfém Művelődési Ház. Az április 11-én, csütörtökön 16 órakor kezdődő eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
2024.04.10. 10:44 |
Tájak, portrék versben és vásznon a Költészen napján a Köfémben

Április 11-e, a költészet napja, József Attila születésnapja. A Köfém Művelődési Ház versekkel, képzőművészeti kiállítással készül e jeles napon. Csütörtökön 16 órakor kezdődik „Ki kérdezett?” címmel Horváth Péter versmondó műsora, majd ezt követően 17.30 órakor nyílik az a tárlat, amelyen a lovasberényi Szín-Kör Kulturális Egyesület tagjainak munkáit láthatják az érdeklődők.

A programon Márkus Mária és Arany János versmondók működnek közre.

Az eseményen köszöntőt mond Simon József, a Köfém Művelődési Ház igazgatója, majd Horváth Péter, az Egyesület vezetője ajánlja az alkotásokat a megjelentek figyelmébe.

Fehérvári színes

 1. Családi nap Palotavárosban

  A Palotavárosi tavaknál folytatódik a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ városrészi piknikjeinek sora: június 1-jén, szombaton 15 órától az itteni sport- és szabadidőközpontba várják kikapcsolódásra a családokat. Exatlon-pálya, lézerharc és darts foci a füves területen, mesejáték, operettcsokor és könnyűzenei koncert a színpadon – mindenki találhat kedvére valót az ingyenes esemény kínálatában.

  2024.05.30.
 2. Borsófesztivál - még lehet jelentkezni

  Idén már a kilencedik Borsófesztivált rendezi meg a Székesfehérvári Kertbarát Egyesület és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. A hagyományos közösségi esemény helyszíne ebben az évben is a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar, időpontja június 15., szombat. Az eseményre június 10-ig lehet jelentkezni.

  2024.05.30.
 3. Kerművészeti napok a kastélyban

  A Károlyi József Alapítvány idén május 31. és június 2. között már 20. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat a Fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban. Idei, kiemelt téma a füves- és sziklakertek, labirintusok és útvesztők, valamint a fenntartható fejlődés és az arborétumok. Több program várja a gyerekeket a parkban és a felújított, egykori istállóban kialakított látogatóközpontban is. 

  2024.05.30.
 4. Face and Soul Arcklinika

  Új szolgáltatással gazdagodott Székesfehérvár Belvárosa. A Face and Soul Arcklinika hivatalosan is megnyitotta kapuit a Fő utcán. A dr. Jenei András fogszakorvos és dr. Szabó Szilárd plasztikai sebész vezetésével, az orvostudomány és az esztétika találkozásából született klinika szakemberei a felmerülő problémákra komplex megoldást és élményt nyújtanak a hozzájuk fordulókhoz.

  2024.05.29.