Szuperliga bronz-, és vidékbajnoki aranyérem – ez a Kiskút hétvégi termése

Budaörsön ért véget vasárnap a női Szuperliga csapatbajnoki küzdelmei, a székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub győzelemmel, és egy bronzéremmel zárta a sorozatot. Az utánpótlás korosztályban pedig vidékbajnoki csapataranyat hozott össze a klub L14-es gárdája.

2019.06.24. 10:06 |

Az már a hét közepén eldőlt, hogy győri veresége után a bronzérem maradt mint reális cél a fehérvári Kiskút Tenisz Klub szuperligás csapata számára. Udvardy Pannáék azonban pénteken nyertek Pécsett is, vasárnap pedig már az egyesek után eldőlt a Budaörs elleni mérkőzés. A Kiskút magabiztosan 5:2 arányban győzött az utolsó fordulóban, és a két évvel ezelőtti bajnoki cím, valamint a 2018-as ezüst után idén bronzérmet szerzett a női Szuperligában.

A klub utánpótlás játékosai pedig Balatonbogláron szerepeltek a Vidékbajnokságon, ez pedig az ob utáni legrangosabb seregszemléje. A lány 14 évesek csapatbajnoki küzdelmeit a Farkaslaki-Hints Flóra, Tóth Kata Martina, Udvardy Luca összeállítású gárda nyerte. Ezzel a Kiskút csapata jogot szerzett, hogy ott legyen az országos döntőben. A fehérvári lányok előbb a második kiemelt Dunakeszit verték 3-0-ra, majd a Sopront győzték le ugyanilyen arányban. A döntőben az első helyen kiemelt Szeged volt az ellenfél, de a Tisza-parti együttest is sikerült 3-1 arányban felülmúlni, így pedig Székesfehérvárra került a vidékbajnoki aranyérem!

Sport

 1. Kettővel is vezetett, végül szétlövés után győzött a Volán Dornbirnban

  A ligautolsó Dornbirn otthonában próbált javítani rossz sorozatán a Hydro Fehérvár AV19, amely előző három mérkőzését elveszítette. Ezúttal úgy tűnt, összejön a győzelem a rendes játékidőben, hiszen 3-1-re vezettek Kógerék a harmadik harmadban. A hazaiak azonban gyorsan egyenlítettek, így végül büntetők döntöttek és két pontot szerzett az ezeket jobban lövő Fehérvár.

  2019.11.17.
 2. A hajrá döntött a Palota ellen a MÁV Előre javára

  Nagy izgalmak közepette nyert a MÁV Előre-BERICAP a Palota VSN ellen, a női röplabda NB I Liga alapszakaszának 6. fordulójában. A hazai pályán szerepelt fehérvári csapat 3:2-es sikert aratott a nagyot küzdő budapestiek felett.

  2019.11.17.
 3. Az első negyedben eldőlt a Körmend - Alba kosárrangadó

  Hamar nagy hátrányba került Körmenden az Alba Fehérvár, amely az első negyed után már csak üldözte a házigazdát. Ismét sok pontot kaptak a fehérváriak, és bár náluk is akadt jó dobóteljesítmény, nem volt esélyük a győzelemre.

  2019.11.16.
 4. Gazsi Péter lett a MÁV Előre-BERICAP férfi röplabdacsapat vezetőedzője

  Személyi változások történtek a MÁV Előre-BERICAP férfi röplabdacsapatánál. Távozott és érkezett is játékos az NB I-es alakulathoz, továbbá lemondott Németh Ödön a vezetőedzői posztról. Helyét Gazsi Péter vette át, aki korábban már dolgozott vezetőedzőként a felnőtteknél és az NB II-ből NB I-be juttatta a gárdát. A szakmai munkát Nagy Róbert klubelnök is segíti.

  2019.11.16.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak