Szuperliga bronz-, és vidékbajnoki aranyérem – ez a Kiskút hétvégi termése

Budaörsön ért véget vasárnap a női Szuperliga csapatbajnoki küzdelmei, a székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub győzelemmel, és egy bronzéremmel zárta a sorozatot. Az utánpótlás korosztályban pedig vidékbajnoki csapataranyat hozott össze a klub L14-es gárdája.

2019.06.24. 10:06 |

Az már a hét közepén eldőlt, hogy győri veresége után a bronzérem maradt mint reális cél a fehérvári Kiskút Tenisz Klub szuperligás csapata számára. Udvardy Pannáék azonban pénteken nyertek Pécsett is, vasárnap pedig már az egyesek után eldőlt a Budaörs elleni mérkőzés. A Kiskút magabiztosan 5:2 arányban győzött az utolsó fordulóban, és a két évvel ezelőtti bajnoki cím, valamint a 2018-as ezüst után idén bronzérmet szerzett a női Szuperligában.

A klub utánpótlás játékosai pedig Balatonbogláron szerepeltek a Vidékbajnokságon, ez pedig az ob utáni legrangosabb seregszemléje. A lány 14 évesek csapatbajnoki küzdelmeit a Farkaslaki-Hints Flóra, Tóth Kata Martina, Udvardy Luca összeállítású gárda nyerte. Ezzel a Kiskút csapata jogot szerzett, hogy ott legyen az országos döntőben. A fehérvári lányok előbb a második kiemelt Dunakeszit verték 3-0-ra, majd a Sopront győzték le ugyanilyen arányban. A döntőben az első helyen kiemelt Szeged volt az ellenfél, de a Tisza-parti együttest is sikerült 3-1 arányban felülmúlni, így pedig Székesfehérvárra került a vidékbajnoki aranyérem!

Sport

 1. A legutóbb elődöntős német csapattal játszhat a Vidi, ha továbbjut

  Kisorsolták az Európa-liga selejtezők következő körének párosításait – a német vagy az észt bajnokságból érkezhet a fehérvári csapat ellenfele. Az Eintracht Frankfurt legutóbb elődöntőt játszott a sorozatban és ott csak 11-esekkel maradt alul a későbbi győztes Chelsea ellen.

  2019.07.22.
 2. Mátó Sára országos csúccsal ezüstérmes az U20-as Európa-bajnokságon!

  Az ARAK Utánpótlás Akadémia klasszisa, Mátó Sára a második legjobb idővel érkezett a svédországi U20-as Európa-bajnokság 400 méteres gátfutásának döntőjébe, ahol elképesztő versenyzéssel nemcsak ezüstérmet szerzett, de az U20-as országos csúcs mellett, az U23-as korosztály 35 éves rekordját is megjavította.

  2019.07.21.
 3. Sztárcsapatok várhatnak a Vidire az Európa-liga harmadik selejtező körében

  Az UEFA hétfőn tartja a labdarúgó Európa-liga harmadik selejtezőkörének sorsolását Nyonban. Vasárnap reggelre azonban szűkítette  a lehetséges ellenfelek listáját a szervezet, és kiderült, hogy a második körben a Vadúzzal meccselő fehérváriak továbbjutás esetén kikkel találkozhatnak. Nagy feladat jön(ne), az biztos.

  2019.07.21.
 4. Remek ARAK-os teljesítmények az U20-as Eb-n

  Több fehérvári sportolóval a mezőnyben rajtolt el az U20-as atlétika Eb. Az első két nap után egy döntős szereplésnek már örülhetünk, de a továbbiakban is érdemes lesz követni a versenyeket.

  2019.07.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak