Szombaton este Diósgyőrben lesz a második Carrillo-éra első bajnoki mérkőzése

November 30-án, szombaton este 19:30-as kezdettel az OTP Bank Liga 14. fordulójában Diósgyőrben vendégszerepel a MOL Fehérvár FC. A DVTK Stadionban rendezendő összecsapásra már kaphatók a jegyek a VidiShopban és online is. A teljes árú jegyek 1500 forintba kerülnek, a kedvezményes diákbelépők 1000 forintért kaphatók. Meccsnapon a helyszínen a teljes árú jegyeket 1800, a diákjegyeket 1300 forintért lehet megvásárolni.
2019.11.28. 08:46 |

Sport

 1. Kiss Dávid a Hydro Fehérvár AV19 másodedzője

  Ismét lesz magyar szakember az ICE-csapat edzői stábjában. Kiss Dávid kinevezése mérföldkő a klub életében, hiszen 2020-ban első alkalommal lesz olyan magyar edző a gárda stábjának állandó tagja, aki játékos korában az osztrák bajnokságban szereplő együttesben jégre lépett.

  2020.07.06.
 2. Fiatal fehérvári ökölvívók vitézkedtek a hétvégén Győrben

  Hétvégén az Arnold Boxing Team növendékei nemzetközi edző kesztyűzésen mérették meg magukat Győrben, ahol tizenkét magyar és osztrák egyesület csaknem száz ökölvívója vett részt. Turós Arnold, edző vezetésével öt fehérvári fiatal vett részt az eseményen; Tóth Adrián, Horváth Erik, Bélik Martin, Frank Dominik és Zsoldos Virág. Mindegyikük jól teljesített, értékes tapasztalatokkal tértek haza.

  2020.07.06.
 3. Gyulai Memorial - Baji Balázs: jó és erős mezőny várható Fehérváron

  Erős mezőnyre, önmagától pedig jó teljesítményre számít Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó a 10. Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyet augusztus 19-én rendeznek Székesfehérváron.

  2020.07.05.
 4. Mancz foci a futball legendáival Fehérváron

  Idén már 12. alkalommal rendezték meg a Mancz focit, a lakótelep betonrengetege között megbúvó kispályás futballtalálkozót. Idén is legendákkal telt meg a tér, Tiber Krisztián az egykori gólkirály, Sitku Illés a Videoton kitűnősége mellett, felfedezhettük a nézők között Fister Ferencet, Nagy II Jánost, Vadász Imrét is, de ott volt Tóth István a Volán örök vezére, illetve megannyi régi ismerős a futballpályákról és a lelátókról.

  2020.07.04.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak