Szeptember 20-án újra zenés-játékos torna lesz a kicsiknek a Királykút Emlékházban

A 0–3 éves korosztálynak szól a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Csicsergő foglalkozása, amely a hónap harmadik szerdáján hívja a családokat zenés, játékos tornára a Királykút Emlékházba. A foglalkozások ára 800 forint, az alkalmakra előzetesen regisztrálni kell.
2023.09.18. 06:45 |
Szeptember 20-án újra zenés-játékos torna lesz a kicsiknek a Királykút Emlékházban

A kisgyerekes családoknak, a 0–3 éves korosztálynak szól az SZKKK májusban indult programja, a Csicsergő, amelynek helyszíne a Királykút Emlékház (Mikszáth Kálmán u. 25.) minden hónap harmadik szerdáján 10 órától.

A foglalkozást Pátserné Kneifel Anna vezeti, aki a Pető Intézetben végzett konduktor-tanító szakirányon. Már több mint 10 éve foglalkozik gyermekek mozgásfejlesztésével. „Szeretek énekelni, néptáncolni, zenélni furulyán, fuvolán, gitáron, a foglalkozásaim során ezekkel a tevékenységekkel örömmel színesítem a játékos mozgásfejlesztő tornát” – írja magáról Anna, akivel minden hónap harmadik szerdáján találkozhatnak az érdeklődők. A Csicsergőre előzetesen be kell jelentkezni, ezt a kneifela@gmail.com címen tehetik meg a szülők. A belépő 800 forint gyerekenként.

Fehérvári színes

 1. Ilyen volt

  Az Alba Arénában vasárnap este volt az első közönségkorcsolya és több százan próbálhatták ki az új multifunkcionális csarnok jegét. Legközelebb április 26-án, pénteken és április 28-án, vasárnap lesz újra közönségkorcsolya, amin bárki kipróbálhatja az aréna jegét. A jégfelület május 1-jén egy Arénabulival búcsúzik.

  2024.04.21.
 2. Flipper, szkander, és palacsinta

  Retro pikniket rendeztek a Felsővárosi Közösségi Házban szombat délután. A nosztalgikus hangulatú rendezvényen a gyerekeket bohócműsor, mesejáték, gyerekkoncert várta, a nagyobbak pedig olyan retro játékokat próbálhattak ki, mint a flipper, vagy a szkander.

  2024.04.21.
 3. Halra magyar!

  Idén 54 csapat vállalkozott arra, hogy megmutatja a nagyközönség és a szakmai zsűri előtt, milyen sokféle, ízes étel készíthető halból. Kilencedik alkalommal rendezte meg a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetsége és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Fehérvári Halünnepet a Palotavárosi tavaknál. A finom étkek, jó receptek és baráti beszélgetések mellett zenés-mesés előadások várták a legkisebbeket is.

  2024.04.20.
 4. Közönségkori az arénában

  Az sem marad jég nélkül, aki lemarad a nyitóhétvége mérkőzéseiről: az Alba Arénában a következő hetekben április 22-én, vasárnap, április 26-án, pénteken és április 27-én, vasárnap közönségkorcsolyát rendeznek, ahol a nézők kipróbálhatják az aréna jegét. A jégfelület május 1-jén egy Arénabulival búcsúzik.

  2024.04.20.