Szent Márton-napi újbor ünnep lesz az Öreghegyi Közösségi Házban

November 8-án, csütörtökön Szent Márton-napi újbor ünnep lesz az Öreghegyi Közösségi Házban. A program 17 órakor kezdődik, lesz újbor-mustra és lúdlakoma. Az eseményre öreghegyi termelőket is várnak jelentkezni lehet november 5-ig személyesen a közösségi házban, vagy a +36-22-327-665-ös telefonszámon vagy a noeborrend@gmail.com e-mail címen.
2018.11.08. 07:50 |

„Aki Márton napján újbort nem iszik, ihat az egész évben bármit, mégis szomjazik.”

A székesfehérvári Noé - Hegyi Szt. István Borlovagrend évente, hagyományőrző Márton-napi programmal, az újborok társaságában teszi emlékezetessé a jeles napot.

A borlovagrend a Szent Márton-napi Újbor Ünepen választja ki, melyik idei nedű lesz Fehérvár „Szent Márton Bora”.

Fehérvári színes

 1. Hallottad? Láttad? - kedd éjfélig lehet szavazni a diákújságírók munkáira

  Lezárult a felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak meghirdetett Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! pályázat. A sokszínű írások között színházi, sporttal vagy az iskolával kapcsolatos cikkek, interjúk is születtek. A #Székesfehérvár szlogennel elküldött írásokra a Táska Rádió oldalán lehet szavazni. 

  2019.03.21.
 2. Az Ezredéves Iskola kisdiákjai jártak a MOL Aréna Sóstón

  Az egykori fehérvári futball-legenda, válogatott játékos, Tieber László kezdeményezésére a MOL Vidi FC-nél jártak az Ezredéves Speciális Szakiskola egykori és jelenlegi tanulói. A látogatás alkalmával a klub hajdani játékosai körbevezették a gyerekeket a megújult MOL Aréna Sóstói Stadionban.

  2019.03.21.
 3. TeSzedd! - Székesfehérváron négy helyszínen lehet csatlakozni az akcióhoz

  Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb önkéntes megmozdulását, a TeSzedd! szemétgyűjtési akciót. A tavaszi „nagytakarításhoz” számos székesfehérvári csoport is csatlakozott, így a március 21 és 23 között önkéntes alapon tehet majd bárki azért, hogy tisztábbá varázsolja a város környezetét.

  2019.03.21.
 4. Viharos, kajakos feketesügér peca a Csónakázó-tavon

  A napokban Székesfehérvárra, a Csónakázó tóra látogatott a kajakpeca.hu. A tavon kizárólag pergetni lehet, ráadásul partról, ezért is voltak kíváncsiak, hogy vajon a vízről, kajakból, illetve csónakból mit tudnak összehozni. A viharos szél, a szemerkélő eső, és a masszív hidegfront ellenére is sikeres volt a pecázás.

  2019.03.20.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek