XIII. Székesfehérvári Civil Nap - hasznos információk, kellemes időtöltés a Zichy ligetben

Tizenharmadik alkalommal rendezi meg Székesfehérvár Önkormányzata a Székesfehérvári Civil Napot. Szeptember 12-én, szombaton 9 és 15 óra között hatvan fehérvári civil szervezet várja az érdeklődőket a Zichy ligetben. A közösségi programot a járványügyi készültség időszakára irányadó eljárásrendek és ajánlások figyelembevételével, a megfelelő intézkedések mellett rendezik meg.
2020.09.10. 12:01 |
XIII. Székesfehérvári Civil Nap - hasznos információk, kellemes időtöltés a Zichy ligetben

Az előzetes programterv szerint a bemutatkozó programok a Székesfehérvári Szív Egyesület bemelegítő tornájával kezdődnek 9 órakor, ezt követően a Pitypang zenekar gyermekkoncertjét láthatják az érdeklődők. 10 órakor Molnár Tamás, környezetvédelemmel és civil ügyekkel kapcsolatos feladatok tanácsnoka köszönti a rendezvényen résztvevőket, majd civil tabló készül a megjelenő szervezetek képviselőivel.

A szervezetek tanácsadások és civil szolgáltatások kínálatával, továbbá interaktív, érzékenyítő, prevenciós foglalkozásokkal és kézműves, illetve képzőművészeti programokkal, közös játékkészítéssel, hangszerbemutatóval, egészségközpontú, történelmi tematikájú, környezet- és természetvédelmi aktivitásokkal, kisállat kiállítással, valamint kulturális előadásokkal és különleges sportbemutatókkal is várják a Zichy ligetbe látogatókat.